Aanmelden Ronde tafel Horeca
- 30 mei 2024 -

Je wilt graag (nog) duurzamer ondernemen.

Maar welke zaken pak je nu als eerste op? En welke impact hebben die dan?  

Kom, inspireer, leer en neem kennis mee naar huis die je helpt de horecabranche weer een stukje duurzamer te maken. 

We zijn erg benieuwd naar de verhalen van de aanwezigen. Door met elkaar in gesprek te gaan, kom je er misschien zomaar ineens achter dat je al mooie stappen hebt gemaakt en krijg je inzicht in mogelijke vervolgstappen.
We maken er een interactieve middag van.

Meld je nu aan!

Kom naar onze Ronde tafel Horeca op donderdag 30 mei!

* Kom je met de auto?
   Geef dan je kenteken door, dan reserveren wij een parkeerplek voor je.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: 

  • duurzame financiering
  • groen vervoer;
  • inkoopbeleid
  • true pricing;
  • duurzaam bedrijfspand;
  • afval, voedselverspilling en recyclen

Laat ons ook vooral jouw interesses horen. We gaan graag in gesprek over de onderwerpen die bij jou als horeca-ondernemer leven.  

We vragen niet alleen aan jou om je ervaringen te delen, wij delen natuurlijk ook! Vanuit onze kennis en ervaring praten we je onder andere bij over de ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving, investerings- en financieringsmogelijkheden.  

Programma 30 mei 2024 – Ronde tafel Horeca

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur

16.00 uur

Ronde tafel Horeca
Welkom – korte inleiding vanuit de Guidon Groep
Ronde-tafel-inspiratie-gesprek – met elkaar in gesprek over verduurzamen in de horeca

16.00 uur

Ronde tafel Horeca
Welkom – korte inleiding vanuit de Guidon Groep
Ronde-tafel-inspiratie-gesprek – met elkaar in gesprek over verduurzamen in de horeca

17.15 uur

Borrel & Bites
Napraten met een borrel en een hapje

Jouw duurzaamheidsgidsen

Brenda Wellerdieck
Controleleider/ESG-gids

Pauline Pipping – van der Storm
Belastingadviseur / ESG-gids / Partner

Abel de Vries
Belastingadviseur / ESG-gids

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten