HR partnership

Het HR partnership abonnement biedt een integrale benadering van HR-ondersteuning, waaronder zowel strategische als operationele aspecten vallen. Een HR Partnership geeft jouw bedrijf de ruimte om te groeien, verhoogt de winstgevendheid, verbetert de productiviteit, bevordert talentbehoud en stimuleert professionele ontwikkeling – dit alles terwijl je bedrijf zich kan concentreren op haar core business.

Wat levert het op

Tijd

Door gebruik te maken van onze maandelijkse consultancy, die lopende HR-vraagstukken efficiënt aanpakt, krijg je meer tijd. Dit stelt jou in staat om je te richten op kernactiviteiten.

Winst

Door de optimalisatie van HR-processen worden kosten verlaagd en effectiviteit verhoogd, wat zich vertaalt naar positieve financiële resultaten. Hiermee genereer je winst.

Verhoogde productiviteit

Door te investeren in het verbeteren en beoordelen van processen verhoog je de productiviteit. Het evalueren en optimaliseren van processen stelt je team in staat om efficiënter te werken, waardoor bedrijfsdoelen beter worden ondersteund.

Minder verzuim en een gezonde werkomgeving

Door te voorzien in verzuimbegeleiding, samenwerking met een arbodienst en ondersteuning bij gezondheids- en veiligheidsbeleid, creëer je een gezonde werkomgeving. Dit draagt bij aan het welzijn van je medewerkers.

Talentbehoud

Door te investeren in wervingssupport, teamontwikkeling en werknemerstevredenheidsenquêtes, creëer je een positieve werkomgeving die bijdraagt aan talentbehoud. Het helpt waardevol personeel aan te trekken en te behouden.

Compliance en risicobesparing

Door regelmatig updates over wetswijzigingen te bieden en ondersteuning te bieden bij het bijwerken van documentatie, draagt dit bij aan naleving van wetten en vermindert het risico’s. Het helpt juridische complicaties te voorkomen.

Hoe ziet zo’n partnership eruit

We bieden drie verschillende HR partnership abonnementen aan:
Primair, Premium en Excellence.

Bekijk via de button hieronder de verschillende HR partnership abonnementen.

We vertellen je graag meer!

Vul je hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met jou op.

Melissa 20230621-CN-1071_internetgebruik

Melissa van Nieuwkoop
HR-consultant bij Actan

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten