Bart 5 jaar in dienst!

Bart van Schooten, Sr. Assistent Accountant, is al weer 5 jaar werkzaam binnen onze organisatie. We stelden hem een paar vragen over de afgelopen jaren.

Wie ben je en wat doe je binnen Guidon Groep?

Bart van Schooten, 31 jaar uit Noordwijkerhout. Senior assistent accountant inmiddels neergestreken op de samenstelafdeling.

Hoe heb je de achterliggende 5 jaar ervaren binnen de organisatie?

Cliché, maar snel gegaan. Begonnen op de samenstelafdeling, op een gegeven moment controles erbij gedaan en inmiddels besloten definitief op de samenstelafdeling te blijven. Ook de digitalisering is hard gegaan, er is bijna geen één programma wat we vandaag de dag actief gebruiken wat 5 jaar geleden ook al gebeurde. Ik denk dat dat een goed teken is dat we meegaan in de veranderende markt en inspelen op hetgeen waar de klant behoefte aan heeft.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Dat begint met het ontbijt terwijl ik het journaal kijk. Eenmaal op kantoor of wanneer ik vanuit huis werk gaat dat over in een kop koffie en eerst mijn eigen agenda bekijken, en daarna de planning. Wanneer ik alles helder heb wat moet gebeuren en welke deadlines er op korte termijn aankomen dan ga ik daadwerkelijk van start.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Met name het ontzorgen van de ondernemers rondom de administratie en jaarrekening, zodat iedereen zich kan focussen op hetgeen hij/zij goed in is en energie van krijgt.

Welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

Ik luister veel verschillende soorten muziek, afgelopen maanden met name afspeellijstjes van het Loungefest festival wat ik samen met vrienden organiseer. Helaas is ook dit festival de afgelopen 2 jaar doorgegaan als livestream i.p.v. aan het Oosterduinse meer te Noordwijkerhout. Veel muziek geluisterd van artiesten die in het verleden hebben opgetreden zoals My Baby en Tentempies. Verder luister ik de laatste tijd veel zomerse muziek zoals bijvoorbeeld Manu Chao om zo toch nog een zomers gevoel te krijgen, het weer werkt wat dat betreft niet mee dit jaar.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten