‘Bij Guidon kom ik altijd graag op de koffie.’

Michiel Gooijer, CEO van SEBhoreca – een horecaonderneming met 4 locaties in Nederland – is sinds 2006 klant van Actan en Sophista, onderdelen van de Guidon Groep.

“Ik ben ooit klant geworden omdat ik een fiscalist zocht die opkwam voor mijn belangen. Mijn bank adviseerde toen Actan, daar ben ik nog steeds dankbaar voor. De afgelopen jaren heb ik ook intensief samengewerkt met diverse mensen bij Sophista, die ons uitstekend hebben begeleid bij de aankoop van nieuwe locaties en met financieringen.

Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid en de kwaliteit van het werk, maar dat is niet het belangrijkste. Goede praktische adviezen wegen ook zwaar, maar uiteindelijk draait het altijd om de mensen, om het persoonlijke contact. In de horeca ligt dat natuurlijk voor de hand, maar bij financiële dienstverleners is het niet anders. Als je zorgt dat je mensen het goed hebben en dat ze prettig kunnen werken, gaan ze door het vuur – voor jou en voor je klanten. Makkelijk gezegd, dat weet ik wel, maar het in praktijk te brengen is een ander verhaal. Mensen echt zien, horen en waarderen, daarin blijf je altijd leren. Als je daar zelf veel aandacht aan geeft, herken je het ook in de mensen met wie je samenwerkt.

Bij Actan en Sophista zijn ze oprecht geïnteresseerd in het bedrijf en de mensen achter de cijfers. Laatst had ik het daar nog over met een collega-ondernemer. “Wat is nou een goede ondernemer?” vroegen we ons af. Mensen kijken vaak naar je banksaldo, maar je medewerkers letten op heel andere dingen. Heb ik bij dat bedrijf een toekomst, luistert mijn baas echt naar mij, ziet ie me staan?

Behandel je leveranciers als je medewerkers, je medewerkers als je klanten en je klanten als je gasten – dat vind ik nog steeds een goed uitgangspunt. Zo wil ik zelf ook graag behandeld worden. Dat hebben ze bij Guidon goed begrepen. Daarom ben ik daar al 17 jaar te gast.”

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten