Dag van de Samenwerking

Op 2 juli is het de “Dag van de Samenwerking”. Eén van de beloftes van de Guidon Groep is “Samenwerking is de basis”. Joost van den Bos werkt sinds 1 februari als Projectleider bij Twine business intelligence, onderdeel van de Guidon Groep, en hij vertelt hoe deze belofte er voor hem uitziet.

 

Joost:

“Een van de dingen die mijn werk bij Twine leuk maakt is het samenwerken. Dit doe ik op veel verschillende niveaus. Ik werk veel samen met mijn directe collega’s bij Twine. Hierdoor benutten we ieders kwaliteiten optimaal. Zo bieden wij klanten de beste dienstverlening op onze projecten en zijn we intern continue bezig met innovatie en procesverbetering. Ook werk ik veel samen met het management en de directie om de lange termijn visie van Twine te vormen en in de praktijk te brengen.

Ook met mijn collega’s van de andere merken van de Guidon Groep heb ik veel contact. Omdat we allemaal bezig zijn met andere disciplines is het mooi om elkaar te helpen vanuit een andere achtergrond. Het mooiste is echter wel de samenwerking met onze klanten. Ons klantenbestand is erg divers en het is leuk om organisaties te leren kennen in allerlei verschillende branches. Ik word ook enthousiast van de gedrevenheid die ondernemers uiten. Ik denk dat samenwerking echt de basis is van een succesvolle organisatie en van een leuke invulling van ons werk.”

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten