Daniël 10 jaar in dienst!

Onze collega Daniël Klerk werkt al 10 jaar bij ons. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. We stelden hem een aantal vragen….

 

Wie ben je en wat doe je binnen Guidon Groep?

Ik ben Daniël Klerk en ik ben Registeraccountant. Dat is de officiële titel, maar ik zie mijzelf meer als een rendementsadviseur!

 

Hoe heb je de achterliggende 10 jaar ervaren binnen de organisatie?

Elk jaar was anders en bracht weer eigen uitdagingen. De rode draad in deze tien jaar was mijn ontwikkeling en hoe ik hier door alle collega’s in werd ondersteund. Maar daarnaast ook zelf anderen weer mocht ondersteunen. Tien jaar geleden werd ik aangenomen zonder diploma (dat Eindexamen moest ik nog even inhalen) en nu ben ik RA.

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik schuif liever niet direct achter mijn bureau, maar begin de dag liever door direct even te bellen met een klant of afstemming te hebben met een collega over een opdracht. Voordat ik aan de slag ga, heb ik eigenlijk 2 varianten die beide beginnen met dat om 6.10u de wekker gaat. Bij de eerste variant sta ik om 7.00u in de sportschool voor een actieve start, in de tweede variant druk ik wat vaker op snooze.

 

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Mijn levensmotto zou één van de quotes van Brene Brown kunnen zijn: “Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”. Dat geldt voor zowel zakelijk als privé. Als we open durven te zijn over wat ons echt raakt of wat we echt belangrijk vinden, dan is dat een geweldige basis. Of dat nu gaat om een samenwerking, een relatie (zowel zakelijk als privé), maar ook bij een doelstelling of een probleem. Als we alles open en bloot op tafel durven te leggen, dan kun je vanaf daar echt bouwen, groeien, ontwikkelen en dingen beter maken.

 

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Voor mij is het essentieel om meerwaarde toe te voegen en ondernemers en ondernemingen verder te helpen. Vaak is dat een opdracht die vanuit de klant wordt voorgelegd, waar wij uitvoering aan kunnen geven of een oplossing voor mogen bieden. Maar ik krijg pas echt voldoening als we dat voor kunnen zijn en ons advies eerder is dan de vraag!

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten