Eindejaarsseminar op 28 november 2022

 

Het zijn onzekere tijden voor ondernemers. De markt is onvoorspelbaar, goed personeel is moeilijk te vinden en prijzen van grondstoffen stijgen continue. Vooruitkijken is hierdoor lastig. Kortom het zijn roerige tijden.

Uitnodiging

Graag nodigen we je uit op maandag 28 november voor ons jaarlijks eindejaarsseminar. Tijdens deze avond helpen we je graag om vooruit te kijken. Koen Brocken is jouw gids voor de fiscale veranderingen die aankomend jaar plaats gaan vinden. Agrariër en coach Paul Bos is expert op het gebied van natuurlijke transformaties. Op een humoristische manier legt hij uit hoe je met veranderingen en onzekerheid om kunt gaan. De enthousiaste TU Delft studenten van het Brunel Solar team vertellen over hun succesvolle race in Zuid-Afrika en hoe ze met obstakels om zijn gegaan. Hun solar car, de Nuna S11, nemen ze mee en kun je van dichtbij bekijken.

Bij Qunis

Deze interessante avond wordt georganiseerd op een sfeervolle locatie in restaurant Bij Qunis in Lijnden en start om 20:00 uur. De locatie is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Om 21:30 uur sluiten we het programma af met een borrel.

Aanmelden?

Mogen we jou begroeten tijdens het eindejaarsseminar op 28 november? Meld je dan snel hier aan! Een introducee meenemen mag natuurlijk ook. Die kun je via dezelfde link aanmelden.

Met vriendelijke groet,

Actan, Sophista en Twine (onderdeel van de Guidon Groep)

P.S. Wil je meer weten over de sprekers, kijk dan op onze website.

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten