Gerina 30 jaar in dienst!

Wie ben je en wat doe je binnen Actan?

Mijn naam is Gerina Kaashoek, 49 jaar oud, getrouwd met Jan en moeder van twee dochters en een zoon. Op 1 februari 1990 ben ik in dienst gekomen bij W. Stougie Accountants, voorloper van Actan adviseurs & accountants. Ik was even klaar met mijn studie en was voornemens om na een paar maanden werken wat anders te gaan starten in het nieuwe cursusjaar. Maar fulltime studeren is het nooit meer geworden… Het werk was té leuk! Ik ben gestart aan de basis van het vak en heb mijzelf door de jaren heen ontwikkeld tot relatiebeheerder. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor een groep klanten. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor hen en ontzorg samen met ons team de klant op alle fronten van zijn of haar bedrijfsvoering. Sinds de komst van de kinderen werk ik parttime.

 

Hoe heb je de achterliggende 30 jaar ervaren binnen de organisatie?

Terugkijkend is dat alleen maar positief. Uiteraard wel in gradaties. Wat is er veel gebeurd en veranderd in deze 30 jaar. Het bijzondere is, dat ik altijd fijne collega’s om mij heen heb (gehad). Mooi om op een goede manier met elkaar samen te kunnen werken! Daarnaast vind ik de ontwikkeling op ICT-gebied boeiend. Ze volgen elkaar in steeds sneller tempo op. Actan loopt daar echt in voorop. Uitdagend om daarin mee te ontwikkelen. Geen dag was hetzelfde in al deze jaren!

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik sta om 06:00 uur op en nuttig het ontbijt. Tegen 06:30 uur stap ik in de auto. De reistijd verstrijkt grotendeels in stilte om na te kunnen denken. Om 07:00 uur het nieuws en de actualiteiten op de radio. Om ca. 07:15 uur schuif ik achter mijn bureau in Hoofddorp. Uiteraard met een bak koffie.

 

Welk levensmoto drijft jou in je werk?

Leef bewust! Dat probeer ik op alle terreinen van mijn leven te doen vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Dit motto helpt mij om keuzes te maken hoe ik omga met mijn tijd, hoe mijn houding is naar de mensen om mij heen, hoe ik omga met het milieu, etc.

 

Welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

Ik ben niet zo van het continue muziek luisteren. Mijn voorkeur gaat uit naar klassieke muziek. Bach is mijn grote favoriet. Geen dag zonder Bach! De Matthäus Passion staat stipt op 1. De combinatie van de tekst en de muziek treft mij altijd bijzonder. Verder heb ik verschillende abonnementen op podcasts. Die luister ik vaak in de auto, op weg naar huis. Geen muziek, maar gesprekken over onderwerpen die mij interesseren, zoals religie, opvoeding etc.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten