Gisteren, vandaag en morgen

De wereld om ons heen is continue in beweging. De situatie van vandaag is anders dan die van gisteren en morgen zal ook weer anders zijn. Dit geldt voor ons persoonlijk, maar ook voor bedrijven. Om de juiste beslissingen te kunnen maken voor je bedrijf wil je altijd een actueel beeld hebben van de situatie van vandaag: Hoe sta je er nu voor? Daarnaast wil je weten hoe je presteert ten opzichte van eerder. Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt? Dit kan door de huidige situatie te vergelijken met een maand of kwartaal eerder, of bijvoorbeeld dezelfde periode een jaar geleden.

Vervolgens wil je ook grip op de toekomst. Dit kan door de trend van vroeger naar vandaag door te trekken naar later. Maar dit is niet altijd de beste manier. Bijvoorbeeld omdat bepaalde gebeurtenissen van vandaag of uit het verleden niet representatief zijn voor wat je normaal zou verwachten. Beter is het dan om de toekomst te modelleren in scenario’s, waarbij je met het ingeven van bepaalde parameters een beeld krijgt van hoe het bedrijf er op een toekomstig moment voor zal staan. 

Twine heeft een rijke ervaring met helpen van de meest uiteenlopende klanten bij exact deze uitdaging. Wij kunnen helpen met het in kaart brengen van de belangrijkste graadmeters voor het presteren van een organisatie. Wij brengen de databronnen die hierbij een rol spelen samen en halen hier de informatie uit die van belang is. Die informatie tonen we in overzichtelijke dashboards zodat de gebruikers altijd actuele data beschikbaar hebben. Hierin is ook historische data zichtbaar en kunnen we toekomstige situaties weergeven door te spelen met de variabelen die de prestaties van het bedrijf weergeven. Zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand om grip te hebben op de situatie van vandaag en snel gemotiveerde beslissingen te kunnen maken voor de toekomst. 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten