Guidon Groep aanwezig tijdens Connect2Business

De behoefte aan verbinding tussen bedrijven en studenten is ontzettend groot. We zijn dan ook blij dat ook dit jaar de studieverenigingen Technische Bedrijfskunde en Business, Finance & Law en Hogeschool Inholland Alkmaar een event organiseren waarbij studenten en bedrijven samenkomen.

Op donderdag 11 november maken we via rondetafelgesprekken in de Grote Kerk in Alkmaar kennis met een groep studenten en zij met onze organisatie. Op basis hiervan kunnen toekomstige (afstudeer)stagairs zich oriënteren, om zo te kijken waar zij hun volgende uitdaging gaan volbrengen. Ervaring leert ons dat het vaak niet blijft bij oriënteren, maar dat studenten en bedrijven zich al op het event aan elkaar ‘verbinden’.

Ben je student, of startend in het vak, en wil je eens echt meemaken hoe het is om als professional aan de slag te gaan? Schrijf je in voor onze casus!  Laat hier je gegevens achter! We zullen je in de loop van volgend jaar informeren over deze casussen.

Een andere vraag? Neem dan contact op met onze HR adviseur, Annemiek Roodenrijs 06 – 523 82 641

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten