Guidon Proeverij 2023

Ben jij een bachelor of master student? En wil je meer weten over de boeiende wereld van fiscale en financiële advisering? Kom dan naar onze Guidon Proeverij!

Tijdens de Guidon Proeverij mag je proeven van de verschillende financiële en fiscale expertises en specialismen van de Guidon Groep. Op deze avonden gaan we actief aan de slag met echte bedrijfsopdrachten voor Brouwerij De 7 Deugden uit Amsterdam. Een sociale onderneming met een interessant verhaal.

De inhoud van de drie verschillende proeverijen hebben impact voor de klant en brengen soms ook emoties met zich mee. Maar hoe sta je klaar voor de klant met een professioneel en eerlijk advies? Onder de bevlogen begeleiding van onze ondernemersgidsen laten we je dit zien tijdens de Guidon Proeverij! Bij iedere proeverij staat ook een heerlijke (gratis) maaltijd voor je klaar en sluiten we af met een netwerkborrel met lekkere biertjes van de brouwerij zelf.

Heb je interesse in één of meerdere avonden? Schrijf je snel in want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Kom je liever samen met een medestudent? Ook die is van harte welkom en kan via deze pagina ingeschreven worden! 

Schrijf je nu in!

Kom je bij ons proeven van de boeiende wereld van fiscale en financiële advisering? Meld je dan snel aan voor één of meerdere proeverij(en)!

Ja, ik meld mij aan voor de volgende proeverij(en):

Programma

Proeverij 1 – Fiscaal – 23 februari 2023

Fiscale vraagstukken zijn complex. Het gaat niet alleen om de technische uitwerking, maar de oplossing moet passen bij de klant en praktisch uitvoerbaar zijn. Leer meer over de verschillende ingrediënten die nodig zijn om een toekomstbestendige en fiscaal gunstige organisatiestructuur op te zetten.

Proeverij 2 – Data en duurzaamheid – 9 mei 2023

Op het menu staat de vraag hoe je duurzaamheid meetbaar maakt. Hoe interpreteer je de verschillende ingrediënten en hoe ga je ermee om? Bij deze casus gaan we kijken hoe we door middel van data-analyse en dashboarding concreet duurzaamheid kunnen meten en hierover kunnen rapporteren aan de belanghebbenden van de brouwerij.
Guidon Group Bierproeverij-249

Proeverij 3 – Waardering en financiering – 7 november 2023

Waardering en Financiering zijn twee ingrediënten die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden om tot een goed recept te komen. Bij deze proeverij leren we jou meer over het waarderen van een organisatie en verschillende financieringsvormen die passend kunnen zijn voor onze klant.

Brouwerij De 7 Deugden

Brouwerij De 7 Deugden is een sociale onderneming met een interessant verhaal. Hier worden heerlijke bieren gebrouwen door mensen voor wie op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is. Bijzonder getalenteerde mensen die bij de brouwerij een gewone baan hebben gevonden. Hiermee wil de brouwerij een voorbeeld en bron van inspiratie zijn voor andere ondernemingen. Brouwerij De 7 Deugden brouwt zowel lichte, soepele, toegankelijke, intense, complexe en smaakvolle bieren.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten