Hans 5 jaar in dienst

Wie ben je en wat doe je binnen Sophista?

Ik ben een denker en doener ineen, met een druk bestaan; ik ben een echtgenoot van Karin, vader van Amy en Guus, consultant bij Sophista, (ijs)zwemmer, duursporter, natuurmens; ik ben Hans. Sinds 1 november 2015 ben ik werkzaam als consultant corporate finance bij Sophista en houd ik me bezig met zeer uiteenlopende vraagstukken op het gebied van waardebepaling, aan- en verkooptrajecten en financiering.

 

Hoe heb je de achterliggende 5 jaar ervaren binnen de organisatie?

De afgelopen jaren heb ik professioneel een enorme leercurve doorgemaakt binnen Sophista. Zowel in de praktijk als door opleiding ben ik gegroeid als vakinhoudelijk specialist. De onderlinge band met de collega’s, de gedrevenheid en de ambitie om ons trackrecord als specialist op het gebied van corporate finance verder te verstevigen heeft mij de afgelopen 5 jaar veel energie gegeven. En in deze omgeving heb ik de ruimte gekregen om me ook persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Wat ik als erg waardevol heb ervaren is de teamspirit, waarbij iedereen op zijn eigen manier een bijdrage levert aan een gezamenlijk doel. De oprecht open cultuur met open gesprekken draagt hier zeker aan bij.

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Dit verschilt. De ene dag zorg ik dat de kinderen ontbijten, aankleden, een tas met lunchpakket meenemen en op tijd op school zijn, om daarna richting kantoor te rijden. De andere dag is de start wat minder chaotisch en kan ik na het ontbijt direct naar kantoor om daar de collega’s te begroeten.

 

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Ik heb geen kernachtig levensmotto, wat in één zin te vangen is. Ik probeer steeds in het “nu” te leven. Verder vind ik het in mijn werk belangrijk om mijn uiterste best te doen en haal ik energie uit goede resultaten. Het gevoel dat we het met zijn allen doen is daarbij voor mij onmisbaar.

 

Welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

De muziek die ik draai is sterk afhankelijk van het moment en varieert van In Flames tot Liszt. De laatste tijd stream ik overigens vaker podcasts: Vroege Vogels, Ray Dalio, Universiteit van Nederland, maar het meest recent heb ik aflevering 1 van de Breathcast geluisterd met James Nestor, auteur van het boek “Breath”.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten