In gesprek met…

 

In gesprek met een van onze stagiaires.

Annemiek Roodenrijs: “In mijn rol als HR adviseur heb ik natuurlijk veel contact met mijn collega’s. We praten over studievoortgang, over het werk, waar je tegenaan loopt of waar je energie van krijgt. Onlangs sprak ik met Bram Nauta, hij liep stage afgelopen zomerperiode en werkt nu 16 uur per week bij ons. Omdat hij in Maastricht studeert werkt hij op afstand en eens in de zoveel tijd is hij op kantoor voor een bespreking of nog leuker, een uitje. Ik stelde Bram een aantal vragen:”

Je startte bij ons als stagiair: hoe werd je opgevangen, wat was jouw eerste indruk?

Mijn eerste ontmoeting met de Guidon Groep was tijdens een avond van de Guidon Academy. Ik voelde me zeer welkom en iedereen nam de tijd om me te leren kennen. In een informele setting leerde ik al een aantal collega’s kennen. Toen ik met mijn stage begon bleef het welkome gevoel hetzelfde. Mijn eerste indruk was nog positiever dan ik van tevoren had verwacht.

Hoe ervaar je het werken en leren tegelijk?

Hoewel werken en leren tegelijk erg uitdagend kan zijn, geeft het me ook veel voldoening. Vanuit mijn studie krijg ik veel theoretische kennis mee, die ik in mijn werk kan toepassen. Daarnaast kan ik ook mijn kennis vanuit de praktijk toepassen op mijn studie, waardoor werken het leren af en toe ook makkelijker maakt. Daarnaast voelt het ook goed om met mijn kennis eindelijk een bijdrage te kunnen leveren aan de praktijk.

Omschrijf kort wat jouw werk inhoudt, wat doe je dagelijks?

Tegenwoordig ben ik voornamelijk actief bij Actan Online, de afdeling die zorgt voor de financiële administratie van klanten. Ik verwerk de facturen en koppel de banktransacties aan deze facturen.

Wat maakt het werken bij Guidon Groep zo leuk?

Het werk is erg afwisselend en daardoor is elke dag anders. Ik werk met fijne collega’s die de tijd nemen om mij nieuwe dingen uit te leggen. Ik kan bij iedereen terecht met al mijn vragen en leer daardoor erg veel. Verder worden er ook veel activiteiten buiten werk georganiseerd, waardoor ik al mijn collega’s echt beter heb leren kennen. Dit maakt het werken ook leuker.

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten