Joke 10 jaar in dienst

Onze collega Joke Ruijters-Toet werkt al 10 jaar bij ons. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. We stelden haar een aantal vragen…. 

 

Wie ben je en wat doe je binnen Actan?

Ik ben Joke Ruijters, Import-Lissenaar, Geboren en getogen in Den Haag. Sinds 1992 getrouwd met Mike en we hebben een dochter van 20. Sinds 1 april 2011 werk ik op onze samenstelafdeling. Naast het samenstellen van jaarrekeningen ondersteun ik ook veel klanten met hun administratie, zodat ze daar minder omkijken naar hebben.

Hoe heb je de achterliggende 10 jaar ervaren binnen de organisatie?

Het is voorbijgevlogen! In de samenstelpraktijk is er de afgelopen jaren veel veranderd, geen jaar is het zelfde. Ik heb wel nog veel van mijn klanten van 10 jaar geleden, maar de werkzaamheden die we nu doen zijn niet meer te vergelijken. We gebruiken nu veel meer de digitale mogelijkheden. Die ontwikkelingen bevallen mij heel goed.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Nu in de corona-tijd werk ik veel vanuit huis. Opstarten gaat prima en relexed. Ik eet mijn schaaltje Skyr, drink een bak thee, en loop dan naar boven. Op zolder heb ik mijn bureau staan. Gelukkig ook met een extra beeldscherm, dat heb je tegenwoordig echt wel nodig.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Mensen blij maken met het werk dat ik doe.

Welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

Mijn guilty pleasure is toch wel Michael Bublé. Wat dat over mij zegt weet ik niet, maar ik wordt gewoon gelukkig van zijn muziek.

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten