Kennismaken met de praktijk

 

Na een geslaagde ‘Kennismaken met de praktijk – Data & Fraude’ op 14 april jl. bereiden we ons momenteel voor op een nieuwe business case. Wil je meer weten over de boeiende wereld van fusies en overnames? Schrijf je dan in voor de komende case op donderdag 15 september!

Bedrijfsovernames komen voor in alle soorten en maten in alle sectoren van het bedrijfsleven. De belangen en impact voor betrokken partijen zijn altijd groot. Vele aspecten komen daarin samen. De juiste kennis voor waardering, onderhandelingen en financiering zijn daarbij van essentieel belang in combinatie met het managen van verwachtingen, emoties en de voortgang van het traject. Boeiende materie, maar hoe ga je hiermee om?

Op donderdag 15 september om 17.30 uur gaan we hiermee aan de slag tijdens de business case “waardering & verkoop van de onderneming”. Op ons kantoor in Hoofddorp maak jij in de vorm van een praktijkcasus en een interactief rollenspel kennis met het overnameproces, waarderingen en onderhandelingen.

Het wordt een leerzame avond, waarop je met medestudenten, medewerkers en directie van Sophista (onderdeel van Guidon groep) kan sparren over het vak en de inspirerende en uitdagende wereld van Corporate Finance.

Kom je ook? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten