Klaas 5 jaar in dienst!

Wie ben je en hoe heb je de afgelopen jaren ervaren?

Ik ben Klaas, getrouwd en vader van drie kinderen. Binnen Actan ben ik accountant, adviseur, collega, teamleider en houd ik mij bezig met het aansturen van ons team en de organisatie. Ik vind het leuk om ondernemers te helpen om ‘in control’ te zijn. De afgelopen vijf jaar zijn in mijn beleving in een moment voorbij gevlogen. Via mijn collega Gerina kwam ik in contact met Actan en ben ik begonnen als senior assistent in de controlepraktijk. Daarna ben ik snel doorgegroeid naar controleleider, teamleider en adviseur voor een mooie groep MKB-klanten. Verder heb ik binnen deze periode mijn opleiding tot registeraccountant en de praktijkstage afgerond. Als ik terugkijk was mentaal gezien het moeilijkste punt om door te gaan toen mijn eerste stageverslag voor de praktijkopleiding tweemaal werd afgekeurd. Maar met support vanuit het team is de praktijkstage bijna nominaal doorlopen.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Rond 06:00 uur gaat de wekker en stap ik naar beneden voor de dagelijkse verzorging, een stuk fruit en een boterham. Daarnaast lees ik een stuk uit de Bijbel en stap ik in de auto. Daar luister ik een Bijbelpodcast, luisterboek en/of muziek.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Alles heeft een bestemde tijd en alles hangt met alles samen. Gebaseerd op de Bijbel (Prediker 3). Daarnaast erken ik dat alles wat ik iedere dag voor klanten en binnen Actan doe alleen maar mogelijk is door een stabiel thuisfront en mijn vrouw die dat mogelijk maakt!

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten