Lisa 5 jarig jubileum

 

Onze collega Lisa Bizot – De Jong werkt al 5 jaar bij ons. Een jubileum om bij stil te staan en haar een aantal vragen te stellen…

Wie ben je en wat doe je binnen Actan?

Ik ben Lisa, 27 jaar en vijf jaar geleden gestart als secretaresse/marketing assistent. In het begin alleen op locatie Hoofddorp, later werd het een combinatie tussen onze locaties in Hoofddorp en Alkmaar. Na een aantal jaren ben ik nu werkzaam als secretaresse op onze locatie in Alkmaar. Met af en toe een dagje in Hoofddorp.

Hoe heb je de achterliggende 5 jaar beleefd binnen de organisatie?

De afgelopen 5 jaar zijn echt voorbij gevlogen. Een goed teken, want time flies when you’re having fun. Het waren vijf mooie jaren, waarin ik veel heb mogen leren op verschillende gebieden. Ik heb bijvoorbeeld een rol vervult bij de implementatie van ons nieuwe CRM system. Ook ben ik betrokken geweest bij de overgang naar een nieuwe digitale werkplek en mocht ik verschillende events organiseren.

Wat is het leuke aan werken bij Actan, onderdeel van de Guidon Groep?

Dat er geen enkele dag hetzelfde is en dat ik me mag bezighouden met verschillende projecten en werkzaamheden. Van secretarieel en facilitair naar IT en de andere keer mag ik helpen bij het organiseren van een event of bijvoorbeeld het regelen van de kerstgeschenken voor collega’s. Het is ook leuk dat je elke keer weer in een ander projectteam zit en dus elke keer met andere collega’s samenwerkt. Er zit uitdaging in het werk en daarnaast hebben we een ontzettend leuk team.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Haal het beste uit jezelf!

Welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

Ik stream niet één bepaald nummer, maar eigenlijk altijd van alles en nog wat. Het ligt een beetje aan de stemming en het moment. Tijdens het werk kies ik meestal voor de radio of zoek ik op Spotify een Workday Lounge of koffietent lijstje op. Heerlijk!

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten