Meet the team – leer Rens beter kennen

Junior Data Analist Rens van Haasteren is één van de teamleden van Twine. Je leest hier wat meer over wat Rens nou zo leuk vindt in zijn werk.

Afbeelding – Rens (rechts) spart met collega Joost van den Bos

De eerste kennismaking

Een jaar geleden kwam Rens, licht gespannen, voor het eerst bij Twine binnenlopen. Wij zien hem nog zo binnenstappen. Wat herinnert Rens zich van de eerste kennismaking?

“De dag van mijn sollicitatie kan ik me nog goed herinneren, ik was redelijk nerveus omdat je jezelf natuurlijk goed moet overbrengen. Echter, na de eerste minuten werd het al zeer vertrouwd en ebde mijn nervositeit snel weg. Dit is een terugkomend thema bij Twine; het voelt vertrouwd.”

Schoolbanken vs werk

Vanuit de schoolbanken bij Twine achter de computer. Wij zien Rens zijn werk met plezier doen. We zijn benieuwd naar wat Twine voor Rens een interessante werkplek maakt.

“Voor mijn master Business Analytics zocht ik een werkomgeving waar ik de stof van school daadwerkelijk kon toepassen, omdat mijn lessen vooral op de theorie zijn gefocust. Van de hele dag sommetjes maken, word je op een gegeven moment ook niet meer wijzer. Op de opleiding zijn er een hoop project vakken, waarbij we een simpel excelletje krijgen en daar dan relevante informatie moeten uithalen. Dit klinkt bekend, omdat Twine precies dit op grotere schaal doet; geen tot weinig excelletjes, maar juist databases en zelf gemaakte databronnen waar je de voor de klant relevante info uitfiltert. Je krijgt inzicht in wat bedrijven in verschillende sectoren belangrijk vinden. De koppeling met de praktijk maakt dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.”

Na een jaar…

We zijn nu een jaar verder sinds die dag dat we voor het eerst kennismaakten. We sluiten af met hoe Rens terugkijkt op het afgelopen jaar.

“Om en nabij ben ik nu een jaar in de weer voor Twine en ik ben blij met mijn keuze om hier te starten. Niet alleen heb ik veel geleerd over hoe je nou moet omgaan met klanten, maar ik kan ook met enige zekerheid vertellen dat ik nu pas een beetje begin te begrijpen waarom ik de vakken op school krijg die ik nu krijg. Business Intelligence blijft een onuitputtelijk onderwerp waar nagenoeg bodemloze potentie in zit en waar iedereen een graantje van wilt meepikken. Twine weet door ervaring goed hoe je de zaden plant, groeit en de granen oogst.”

Eens vrijblijvend sparren?

Wil je met één van de teamleden van Twine eens kijken hoe jouw data je kan helpen bij het sturen binnen je bedrijf? Bel 020 653 2100 of stuur een mailtje naar info@twine.nl.

Wil je direct een demo inplannen, wanneer het jou uitkomt? Dat doe je gemakkelijk via de button hieronder.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten