Maak kennis met Rody

In onze rubriek Team vertellen wij iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Dit keer stellen we Rody Kottmann aan je voor.

portretfoto medewerker

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Rody Kottmann, 19 kaarsjes jong en wonend in Aalsmeer en Amstelveen. Sinds oktober 2022 werkzaam bij de Guidon Groep, als Junior-assistent accountant. Qua werkzaamheden ben ik voornamelijk bezig het samenstelproces van jaarrekeningen. Verder ben ik in mijn werkzaamheden zo nu en dan ook nog wel bezig in de verwerking en review van administraties.

Waar begin jij je dag mee?
Meestal ben ik vroeg wakker uit mezelf, en ben ik al meteen klaarwakker. Na even snel thuis opstarten, vertrek ik richting kantoor. Zelf vind ik het heerlijk om vroeg te beginnen. Als een van de eersten kom ik meestal aan op kantoor, en na een (kort) rondje goede ’s morgens wensen, begin ik vrijwel direct met mijn werkzaamheden. Hierdoor ben ik vaak ook als een van de eersten onderweg richting huis, dat vind ik top!

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De diversiteit aan werkzaamheden en het gevarieerde klantenpakket. Mijn plezier ligt voornamelijk bij het samenstellen van jaarrekeningen, en elke keer als ik weer aan een nieuwe klant begin, is het weer een totaal ander verhaal qua cijfers, omvang, werkwijze, branche etc.!

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep zo leuk?
De kleinschaligheid van de organisatie, iedereen kent elkaar. En in verband met die kleinschaligheid, liggen ook de meeste klanten. Hierdoor heb je meestal bij het samenstellen het volledige proces in handen, in plaats van dat je een onderdeel van een groter geheel bent. Er zijn natuurlijk ook grotere klanten, en hier werk je dan met een team aan. Dit is dan weer goed voor het kopje diversiteit, zo is geen klant of project hetzelfde.

Wat doet in jouw ogen een goede gids?
Het begeleiden van de (klant) ondernemer in de lastige en specialistische zaken, waar wij de klant mee kunnen ontlasten. Waardoor de ondernemer zich volledig kan richten op wat hij/zij graag doet binnen zijn/haar bedrijf, oftewel ondernemen!

Waarvoor moet je echt bij jou zijn?
Voor een glimlach op je gezicht. Ik vind het erg belangrijk om altijd positief en vrolijk te zijn en dit ook te laten merken/overbrengen aan mijn collega’s, klanten, familie, vrienden en niet te vergeten, mijn tandarts. Grapje. En uiteraard, mocht je een dilemma of advies nodig hebben, help ik daar ook graag bij, op zowel zakelijk/werkvlak als persoonlijk vlak.

Wat heb je al jaren willen doen, maar heb je (nog) niet gedaan?
Een uitgebreide reis naar Japan. Heb het altijd al een mooi en indrukwekkend land gevonden, volgend jaar zou ik er graag naartoe willen!

Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kunt?
Sport, familie/vrienden en €.

Op welke prestatie ben je het meest trots?
Diverse prestaties in diverse sporten, overal even trots op, kan niet zo 1, 2, 3 iets specifieks opnoemen wat er echt bovenuit steekt.

Ben je een roller, vouwer of gooier als je je koffer inpakt met kleding?
Vouwer. Ben erg netjes en opgeruimd en kan het niet weerstaan als mijn koffer als voorbeeld een rommeltje is.

Als je morgen wakker wordt met een superkracht, wat zou dat dan zijn? En wat ga je ermee doen?
Kracht om te teleporteren. Maakt het leven een stuk makkelijker, bespaart een hoop tijd, moeite en geld.

Welke vraag hadden we jou nog meer moeten stellen om iets echt bijzonders over jou te weten te komen?
Wat is er gebeurd in je leven dat je heeft gemaakt tot de persoon die je nu bent?
– Antwoord; vraag het eens tijdens de lunch 😉 Interessant onderwerp om over te praten.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten