Maarten Wels 5 jaar in dienst!

Maarten Wels, onze Actan Online specialist, is al weer 5 jaar werkzaam binnen onze organisatie. We stelden hem een paar vragen over de afgelopen jaren.
Wie ben je en wat doe je binnen Actan?
Ik ben Maarten Wels en ben werkzaam op de afdeling Actan Online. Ik ben hier verantwoordelijk voor verschillende administraties die door bedrijven bij ons zijn ondergebracht en ik ben daarnaast ook het eerste aanspreekpunt voor de verschillende cloud oplossingen die wij binnen Actan Online hebben.
Hoe heb je de achterliggende 5 jaar ervaren binnen de organisatie?
Als heel leuk en leerzaam. Er is in 5 jaar tijd veel veranderd. Als organisatie zijn wij heel erg gegroeid, zowel in collega`s als in bedrijven waar wij de administratie voor mogen verwerken. En de oplossingen die wij onze klanten mogen bieden.
Daarnaast heb ik zelf ook een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt door middel van aangeboden opleidingen/cursussen en de werkervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen periode.
Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?
Thuis ontbijt ik altijd rustig met het nieuws aan, zodat ik op een rustige manier wakker kan worden voordat ik op de fiets of in de auto stap richting kantoor.
Welk levensmotto drijft jou in je werk?
Ik heb niet echt een levensmotto, maar ik vind plezier op de werkvloer wel echt een heel belangrijk onderdeel in mijn werk. Door het plezier ontvang je van collega’s en klanten net dat beetje extra waardoor je met een goed gevoel je werk kunt doen.
Nog even een persoonlijke vraag: welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?
Op de afdeling staat eigenlijk altijd de radio aan. Hierin komen vele nummers voorbij, maar niet echt een favoriet. Wel vind ik het relaxed om naar de zomerse nummers te luisteren. Want hier kijk ik in deze tijd toch het meest naar uit.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten