Mariska 5 jaar in dienst bij Actan

 

Onze collega Mariska van Splunter-Visser werkt al 5 jaar bij ons. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. We stelden haar een aantal vragen…

Wie ben je en wat doe je binnen Actan?

Ik ben Mariska en ben bij Actan begonnen als junior assistent accountant tijdens mijn tussenjaar. Daarnaast was ik penningmeester bij mijn studentenvereniging. Ik had het zo naar mijn zin dat ik na mijn tussenjaar ben blijven hangen. Ik werkte 1 dag per week naast mijn master Accounting & Control. Na het afronden van mijn master ben ik fulltime aan de slag gegaan als assistent accountant en heb zowel binnen Actan Online als binnen Samenstel mooie stappen kunnen maken.

Hoe heb je de achterliggende 5 jaar beleefd binnen de organisatie?

Actan is een organisatie waar je jezelf heel erg goed kan ontwikkelen. Je wordt gestimuleerd om steeds meer uit jezelf te halen, maar ontvangt hierin ook veel begeleiding. Het heeft mij de kans gegeven om op diverse afdelingen uit te zoeken wat mijn sterke punten zijn en waar ik zelf ook de meeste uitdaging en het meeste plezier uit haal.

Wat is het leuke aan werken bij Actan, onderdeel van de Guidon Groep?

We hebben hele diverse klanten, dit maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ook heerst er een goede sfeer op kantoor en is er goed contact met collega’s. Ook vanuit het management wordt er geluisterd naar je behoeften en interesses. Zo heb ik een interesse voor stichtingen en mag ik daar nu ook veel werk voor doen.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Ik wil graag klaarstaan voor de medemens, behulpzaam zijn en het positieve halen uit diverse situaties. Dit pas ik ook toe in mijn werk. Zo sta ik altijd klaar voor de klant en voor collega’s en wil ik hen op de juiste manier helpen. Ook vind ik het fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen door het helpen van stichtingen.

Welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

Ik heb niet een bepaald nummer wat ik vaak beluister. Mijn gevoel of doel bepaalt vaak welke muziek ik luister. Zelf speel ik piano en gitaar, dus ik ben ook vaak bezig met muziek. Tijdens het werk kies ik voor muziek die mij helpt om mij te concentreren. Maar op andere momenten kan ik voor vele richtingen gaan, van klassiek tot wat er nu op de radio speelt.

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten