Miranda 10 jaar in dienst!

Onze collega Miranda Wagemaker werkt al 10 jaar bij ons. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. We stelden haar een aantal vragen….

 

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Ik ben Miranda Wagemaker, 54 jaar en woonachtig in Hoogwoud. Bij Sophista ben ik deels verantwoordelijk voor de interne financiële administratie, ontvang ik klanten en doe ik ook facilitaire werkzaamheden. Het financiële gedeelte doe ik ook voor Actan.

Hoe heb je de achterliggende 10 jaar ervaren binnen de organisatie?

Deze zijn echt voorbij gevlogen. Deze periode heb ik met heel veel plezier gewerkt bij Actan/Sophista (nu Guidon) en dat doe ik nog steeds. Ik ga echt met plezier naar mijn werk. Het contact met collega’s vind ik ontzettend leuk, evenals de wisselende werkzaamheden.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik rij naar mijn werk met in de auto de radio altijd op Radio 10, Ekdom in de morgen. Heerlijk!

Op kantoor sluit ik mijn computer aan en log in. Dan haal ik mijn eerste bakkie koffie voor de dag en neem ik mijn ontbijt.

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

Geniet van de dingen die je doet. En ik zeg altijd: Je werkt om te leven en leeft niet om te werken!

Welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

Wat ik van de afgelopen periode een heerlijk nummer vond ik ‘X’ van the Jonas Brothers. Echt een nummer waarop je niet stil kan blijven staan. Ik hou ontzettend van gezelligheid!

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten