Blogs van Guidon

balans met zilveren ballen op een lat
Actan

Thuiswerken: de juiste balans

Een goede balans tussen thuiswerken en werken op kantoor is essentieel om zowel de voordelen van flexibiliteit en comfort van thuiswerken als de waarde van persoonlijke interactie en samenwerking op kantoor te benutten. Hoe zorg je hierbij voor de juiste balans?

Lees verder »
Magazine ligt open op een bureau op de pagina met het artikel
Sophista

De kracht van de onderbouwing in uitkoopsituaties

Eén van de eerste vragen die veelal door opdrachtgevers wordt gesteld is: “Hoeveel is de onderneming waard?” Voor ons is dit belangrijk omdat we de juiste context en beschrijving van de situatie willen weten om de waarderingsvraag te kunnen beantwoorden. Lees onze blog over waarom een goede bedrijfswaardering essentieel is.

Lees verder »
Tekst Work From Home op een bord dat met twee handen in de lucht wordt gehouden
Actan

Is thuiswerken ultieme vrijheid of een gevaarlijke isolatie?

Thuiswerken is de afgelopen jaren enorm populair geworden, vooral vanwege de flexibiliteit en het gemak dat het biedt. Voor veel mensen betekent thuiswerken een betere balans tussen werk en privé, minder tijd besteeden aan pendelen en een comfortabele werkomgeving. Maar terwijl het individu vaak profiteert van thuiswerken, rijst de vraag: wat zijn de langetermijneffecten van deze trend, zowel voor het individu als voor de samenwerking met collega’s?

Lees verder »
Actan

Maak kennis met Koen

Wie zijn de mensen van Actan? Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Dit keer stellen we Koen Hoedjes aan je voor.

Lees verder »
handen op toetsenbord
Business Intelligence

5 tips voor gegevensbescherming

Op 28 januari was het de Europese dag van de Privacy. Op deze dag wordt op internationale schaal aandacht gevraagd voor adequate bescherming van persoonsgegevens.

Lees verder »
medewerker als spreker voor een groep
Actan

Soft skills, hard impact!

HR’s krachtige revolutie in bedrijfssuccessen Dé misvatting over Human Resources (HR): het is een ‘soft’ vakgebied, gericht op emotionele aspecten en sociale interacties. Dit stereotype

Lees verder »

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten