Ken je mij al? Ik werk bij...

Maarten van Duijn
Als klein kind trok ik alle laadjes open en wilde ik alles weten. Nog steeds wil ik alles van mijn klanten weten en zet ik mijn nieuwsgierigheid in als accountant. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Hoe kan ik ondernemers helpen te reageren op veranderingen? Hoe kunnen we nieuwe technologieën inzetten in het (financiële) proces van onze klanten? Elke dag proberen het net weer even slimmer te doen is wat mij drijft.
Syske van Denzen
Geen dag is hetzelfde. De hectiek en dynamiek van fusies en overnames hebben mij altijd getrokken. In dit complexe en dynamische proces mag de klant ervan uitgaan dat wij hen deskundig adviseren om een zo goed mogelijke deal te sluiten. Het is mijn ambitie om dit proces van begin tot eind in goede banen te leiden en de ondernemer alle zorg uit handen te nemen. Naast een succesvolle transactie is dat namelijk wat de ondernemer wil!
André Scheirlinck
Succesvolle ondernemers en familiebedrijven zien kansen die anderen niet zien. Hun visie, doortastendheid en grenzeloze beleving vinden wij bij Guidon Groep inspirerend. De dynamiek hiervan komt in elk moment van de ondernemersreis naar voren en inspireert mij nog steeds elke dag weer. In elk financieel strategisch vraagstuk word je uitgedaagd om met je kennis en expertise ondernemers en familiebedrijven van het beste advies te voorzien. Op deze manier zijn wij de vraagbaak, gids en het verlengstuk van de ondernemer die rust brengt, ontzorgt en trekken we intensief op met onze klanten gedurende de gehele ondernemersreis. Wij passen het juiste type dienstverlening toe zodat onze klanten het maximale uit het ondernemerschap halen. Creativiteit in het creëren van oplossingen, innovatie en technologie gaan bij ons hand in hand. Daar past de Guidon Groep met haar specialismen heel goed bij. Zodat onze ondernemers en familiebedrijven weer verder kunnen waar zij het beste in zijn: ondernemen!Sinds 2008 is André Scheirlinck betrokken geweest bij tientallen opvolgingsvraagstukken, verkoop-, koop- en fusietransacties, financieringen, waardebepalingen en financieel-economische adviestrajecten in uiteenlopende sectoren. André is RV en lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).
Marc Baartman
Een gedreven ondernemer met passie voor zijn onderneming, actief in welke branche dan ook, maakt mij enthousiast. Ik wil zo veel mogelijk zien van de onderneming om deze te kunnen doorgronden en een goed beeld te kunnen vormen van de ‘value-drivers’ en dat wat de onderneming uniek maakt. Met mijn kennis, inzicht in cijfers, brede interesse en hulpvaardige karakter hoop ik de ondernemer te kunnen voorzien van passend advies om samen successen te behalen. De veelzijdigheid van het werk, diversiteit van projecten en de gedreven ondernemer maakt het vakgebied interessant.
Koen Brocken
De afgelopen jaren hebben mij geleerd dat ik het meest plezier beleef aan het helpen bij het maken van keuzes. Die liggen vaak op fiscaal, financieel of persoonlijk terrein. Hoe de afweging te maken? Wat zijn consequenties van de alternatieven? Hoe zie je de toekomst? Dergelijke zaken komen aan de orde. Het is fijn om de klant inzicht te geven en te zien dat het maken van een onderbouwde keuze oplucht. Hierna kan hij of zij weer vooruit.
Pieter van den Berg
Overnemen is een vak apart, dat al vanaf mijn studietijd mijn buitengewone interesse heeft. Elk overnametraject is anders en die veelzijdigheid spreekt mij erg aan. De oprichting van Sophista was daarom de vervulling van een lang gekoesterde wens. Omdat ik zelf jarenlang een onderneming heb gerund, gekocht en verkocht, weet ik bovendien hoe het ‘voelt’ om een bedrijf te kopen en te verkopen. Ik begrijp met welke dilemma’s en emoties een ondernemer worstelt en hoe je daar mee om kunt gaan. Transacties succesvol afronden met een optimaal resultaat voor onze opdrachtgever, op basis van wederzijds vertrouwen, dat is mijn grote passie.”
Luc Bart
Van jongs af aan heb ik meegekregen wat er voor ondernemers bij komt kijken om een onderneming zo goed mogelijk te runnen, om groei te realiseren, om kansen ten volle te benutten, maar ook hoe het is om het stokje over te dragen. De enorme veelzijdigheid van deze complexe vraagstukken en het begeleiden en adviseren van de ondernemer hierin, maakt het fusie en overname traject zo uitdagend en interessant.
Nick Ursem
Afkomstig uit een echte ondernemersfamilie heb ik zowel de mooie als mindere kanten van het ondernemerschap van dichtbij meegemaakt. De passie, mentaliteit en het doorzettingsvermogen van ondernemers heb ik daarbij altijd bewonderd. Ondernemers helpen bij strategische vraagstukken zoals verder groeien middels een overname of verkopen van de onderneming zijn voor mij erg uitdagend. Mijn kennis en ervaring op het gebied van fusies & overnames en nuchtere mentaliteit zet ik daarbij graag in om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten