Overname Remmert Dekker Packaging

Remmert Dekker Packaging is al 125 jaar een begrip in de Nederlandse verpakkingsindustrie en een bekende naam in Noord-Holland. Het bedrijf uit Wormer is een innovatieve speler op het gebied van vouwkartonnen verpakkingen in met name de voedingsindustrie. Met een prachtig trackrecord en 80 betrokken werknemers heeft de onderneming een sterke marktpositie in een groeimarkt gecreëerd.

Onlangs nam de Belgische kartonfabrikant Van De Velde Packaging Group de Noord-Hollandse branchegenoot Remmert Dekker Packaging over. Sophista begeleidde de aandeelhouder van Remmert Dekker Packaging B.V. gedurende het gehele verkoopproces naar een succesvolle deal. De transactie biedt voor beide ondernemingen kansen om ook op internationaal vlak verder te groeien. Het Financieele Dagblad besteedde ook aandacht aan de overname.

Lees het volledige artikel in het Financieele Dagblad: “Belgische kartonfabrikant neemt branchegenoot uit Wormer over.

Het team van Sophista feliciteert alle betrokkenen met deze prachtige deal. We zijn trots op het team dat deze transactie heeft begeleid.

 

 

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten