Samen gaan we de uitdaging aan waarbij ieders visie, kennis en talent wordt ingezet.

Recent is ons controleteam gestart met de jaarrekeningcontrole van Autogroep Ursem Barten (A.U.B.) Dit is een van onze nieuwste en grootste opdrachtgevers in de regio Noord Holland. Dit is een opdrachtgever waar wij als Guidon Groep trots op zijn om als adviseur en accountant te bedienen.

In 2020 zijn Autobedrijf Peter Ursem, Autobedrijf Dirk Barten en autobedrijf Goldcar samengegaan tot Autogroep Ursem Barten. Een samenvoeging van drie grote Hyundai, Nissan en Mitsubishi dealers in Noord Holland welke wij hebben kunnen adviseren tijdens de aandelenoverdracht en waarvan wij de eerste jaarrekening 2020 mogen controleren. Een jaarrekening met een complexe consolidatie en verslaggevingsvraagstukken opgebouwd uit voorheen drie organisaties met een andere interne beheersing. Voor ons een prachtige uitdaging om samen met het bestuur van A.U.B. te komen tot een jaarrekening voorzien van controle verklaring.

De jaarrekeningcontrole voeren wij samen met een gedreven en deskundig team van accountants, fiscalisten (Actan), IT auditors en data analisten (Twine) uit, welke binnen onze organisatie werken. Samen met dit team van specialisten gaan we de uitdaging aan waarbij ieders visie, kennis en talent ingezet wordt om onze opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen en te zorgen voor een professionele en transparante jaarrekening.

Autogroep Ursem Barten – Samen gaan wij deze uitdaging aan waarbij wij ieders visie, kennis en talent inzetten om u zo goed mogelijk te bedienen. Zoals jullie zelf zeggen #Alstublieft.

Om onze klanten zo goed te kunnen blijven bedienen zijn we constant opzoek naar nieuw talent. Voor iedereen die graag als accountant in een hierboven beschreven team voor zo een mooie klant wilt werken, zie onze vacatures.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten