Sophista feliciteert de aandeelhouders van Punt Systeembouw B.V.

Sophista feliciteert de aandeelhouders van Punt Systeembouw B.V., de heer Peter Strijbis en Tjasso Druijf, met de succesvolle toetreding van de heer Paul Strijbis als aandeelhouder en directielid.

 

Punt Systeembouw uit Heerhugowaard is een goede bekende van Sophista en is één van de eerste opdrachtgevers van Sophista geweest bij onze oprichting in 2000. Punt Systeembouw is een gerenommeerd afbouwbedrijf gespecialiseerd in de droge afbouw en realiseert prachtige hoogkwalitatieve projecten af door heel Nederland. In december werd het 40-jarig bestaan van de onderneming gevierd. De onderneming draagt nog steeds de naam van oprichter de heer J.M. Punt, maar sinds 2003 zijn Peter Strijbis en zijn compagnon Tjasso Druijf de eigenaren. Onder hun leiding heeft de onderneming een bijzonder track-record opgebouwd en in alle opzichten gegroeid tot een autoriteit in de droge afbouw voor opdrachtgevers in de utiliteitsbouw, woningbouw, ziekenhuizen, onderwijs en winkelcentra. Onder het motto van niet te klein voor groot en niet te groot voor kleine afbouwwerkzaamheden staat het fundament op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Om te toekomst te waarborgen is de zoon van Peter Strijbis toegetreden als directielid. Paul heeft alle kneepjes van het vak van Tjasso geleerd en is meegegroeid met de onderneming. Het kwam dan ook niet als een verassing dat hij onderdeel zou worden van de bedrijfsopvolging.

In het gehele proces van deze bedrijfsopvolging heeft Sophista dit proces als partijadviseur begeleid in samenwerking met de accountant van de onderneming BDO. Onze werkzaamheden bestonden uit het uitwerken van een optimale toekomstgerichte opvolgingsstructuur binnen de kaders van de doelstellingen en wensen van alle betrokkenen. Het inzichtelijk maken van de bedrijfswaarde van de onderneming, uitonderhandelen van de transactie, alsmede de juridische procesbegeleiding behoorden eveneens tot onze verantwoordelijkheid. Een zorgvuldig traject is doorlopen waarbij met de belangen van alle betrokkenen rekening is gehouden.

Het resultaat was een trots en dankbaar team dat op de datum van het 40-jarig bestaan de toetreding van Paul onder het toeziend oog van de notaris heeft gevierd. Peter Strijbis: “Met deze aanvulling wordt er een stevig fundament gecreëerd voor een stabiel toekomstperspectief voor onze medewerkers, onderaannemers, maar ook voor klanten en leveranciers van Punt Systeembouw.

Wij danken Peter, Paul en Tjasso voor de mooie samenwerking in dit traject en voorzien een mooie toekomst voor Punt Systeembouw. Heel veel succes gewenst namens ons gehele team van Sophista.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten