Onze kennis, jouw voorsprong

In het ondernemerschap zijn er cruciale momenten die je niet vaak meemaakt. Denk aan het aangaan van een grote deal zoals de aankoop, verkoop of overdracht van je bedrijf, de financiering van een groot project, de waardering van je bedrijf of een ingrijpende reorganisatie.

Precies op dat soort momenten heb je behoefte aan advies van échte specialisten. Bij Sophista begrijpen we dat als geen ander en kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Altijd met oog voor jou als ondernemer en de toekomst van de onderneming. Met een dedicated team van M&A professionals en een bewezen trackrecord van meer dan 200 afgeronde transacties in ruim 20 jaar zijn wij dé adviseur voor bedrijfsovernames voor het MKB, familiebedrijven en DGA’s.

  • test

Hoe ziet onze werkweek eruit?

Dit is een kennismaking

Voor deze taak, gaan we op die koffie met onze nieuwe klanten! Wij starten altijd met een kennismaking.

Dit is een kennismaking

Voor deze taak, gaan we op die koffie met onze nieuwe klanten! Wij starten altijd met een kennismaking.

Dit is een kennismaking

Voor deze taak, gaan we op die koffie met onze nieuwe klanten! Wij starten altijd met een kennismaking.

Eerste punt

Tweede punt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

No Data Found

Een selectie van onze transacties

Aangesloten bij

Nominaties

Over Sophista

Of het nu gaat om verkoop, aankoop, bedrijfswaardering of (groei)financiering van jouw onderneming, wij adviseren en begeleiden ondernemers bij alle vraagstukken op het gebied van corporate finance, met als doel: volledige ontzorging.

Sophista heeft een groot netwerk, zowel nationaal als internationaal, van investeerders, financiers en adviseurs. Daarnaast heeft Sophista sterke banden binnen de Nederlandse banken. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte totaalaanpak, waarbij de ondernemer centraal staat. Onze kernwaarden? Volledige ontzorging, oog voor de toekomst, persoonlijk en betrokken. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

miljoen deal value
0
afgeronde deals
0 +
plus jaar ervaring
0
dedicated professionals
0

Vrijblijvend gesprek met één van onze overname adviseurs?

Onze diensten

Verkoop bedrijf

Je bedrijf verkopen? De verkoop van je onderneming is een impactvolle gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Wij zijn de expert en weten waar je op moet letten.

Koop bedrijf

Een bedrijf kopen? Wil je een volgende stap maken en een bedrijf kopen voor het realiseren van synergie of versnelde groei. Of speelt opvolging binnen de familie? Een degelijke voorbereiding is essentieel.

Bedrijfswaardering

Wat is je bedrijf waard? Dat is niet alleen van belang bij de verkoop of koop van een bedrijf. Ook in andere situaties heb je een solide waardebepaling nodig. Bij financieringen, wisseling van aandeelhouders of een echtscheiding bijvoorbeeld.

Financiering

Financiering nodig? Sophista is gespecialiseerd in het aanvragen van financieringen voor bedrijven.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten