Verkoop, aankoop of waardering?

Onze kennis, uw voorsprong

In het ondernemerschap zijn er cruciale momenten die u niet vaak meemaakt. Denk aan het aangaan van een grote deal zoals de aankoop, verkoop of overdracht van uw bedrijf, de financiering van een groot project, de waardering van uw bedrijf of een ingrijpende reorganisatie.

Precies op dat soort momenten heb je behoefte aan advies van échte specialisten. Bij Sophista begrijpen we dat als geen ander en kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Altijd met oog voor u als ondernemer en de toekomst van de onderneming. Met een dedicated team van M&A professionals en een bewezen trackrecord van meer dan 200 afgeronde transacties in ruim 20 jaar zijn wij dé adviseur voor bedrijfsovernames voor het MKB, familiebedrijven en DGA’s.

Volledige ontzorging

Persoonlijk

Oog voor de toekomst

Betrokken

Een selectie van onze transacties

Aangesloten bij

Nominaties

Over Sophista

Of het nu gaat om verkoop, aankoop, bedrijfswaardering of (groei)financiering van jouw onderneming, wij adviseren en begeleiden ondernemers bij alle vraagstukken op het gebied van corporate finance, met als doel: volledige ontzorging.

Sophista heeft een groot netwerk, zowel nationaal als internationaal, van investeerders, financiers en adviseurs. Daarnaast heeft Sophista sterke banden binnen de Nederlandse banken. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte totaalaanpak, waarbij de ondernemer centraal staat. Onze kernwaarden? Volledige ontzorging, oog voor de toekomst, persoonlijk en betrokken. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

miljoen deal value
0
afgeronde deals
0 +
plus jaar ervaring
0
dedicated professionals
0

Vrijblijvend gesprek met één van onze overname adviseurs?

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten