Financieringen

Sophista is gespecialiseerd in het aanvragen van (complexe) financieringen voor bedrijven. Nieuwe financiering kan nodig zijn in verschillende gevallen, zoals bij de aankoop van een bedrijf, grote investeringen, herstructureringen of bij het verwerven van extra groeikapitaal om te kunnen investeren in bijvoorbeeld werkkapitaal.

Financieringsaanvragen worden steeds vaker geweigerd door banken, omdat banken voorzichtiger zijn geworden. Door uw financieringsaanvraag grondig voor te bereiden, is de kans om de financiering rond te krijgen aanzienlijk groter. Doordat wij onafhankelijk werken, gecombineerd met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis bij het aanvragen van financieringen, kunnen wij de meest gunstige voorwaarden bedingen. Bovendien weet Sophista de juiste financieringspartijen te vinden door haar grote netwerk met Nederlandse banken, private investeerders, familiefondsen en alternatieve financiële partijen.
Wij regelen de communicatie tussen beide partijen en voeren onderhandelingen met de vermogensverstrekkers over de voorwaarden. Hiermee kunnen we je volledig ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op de onderneming. 

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten