‘Tijd om te werken áán ons bedrijf.’

Yoni Rasch is mede-eigenaar van RDH Infra, een jong Zaans familiebedrijf dat werkzaam is de ondergrondse infra, met als specialisatie het aanleggen van waterleidingen.

“Ons bedrijf is in vier jaar erg hard gegroeid. Nu wordt het tijd om verder te professionaliseren. We zijn nu vooral hard aan het werk ín het bedrijf, maar het wordt tijd dat we ook áán het bedrijf werken. Bijvoorbeeld op het gebied van strategie, HR, projectadministratie en financiële processen.

Wij werken we nu nog met alleen een boekhouder die niet is ingericht op de totale behoefte die wij hebben als sterk groeiend MKB, dus moesten we op zoek naar een partij die ons hierin kan begeleiden. Daarom heb ik de collega’s bij Into Business gepolst. Dat is een club van MKB-ondernemers in de regio waar wij lid van zijn. Zij waren heel lovend over de Guidon Groep, dus daar zijn we eens gaan praten. Dat bleek wonderwel aan te sluiten. Niet alleen op het gebied van accountancy en fiscaliteit, maar bijvoorbeeld ook over data-analyse. We praten bij Guidon met hele slimme mensen. Zij hebben met zoveel andere bedrijven contact, over van alles: software, personeel, financiering, overnames. Voor een bedrijf als het onze is dat superwaardevol.

Want kijk, wij zijn werkzaam in een heel traditionele sector. Het aanleggen van kabels en leidingen gebeurt al meer dan 100 jaar. De vraag is dus: hoe kunnen wij ons positief onderscheiden van al die andere aanbieders die met bussen en graafmachines door het land rijden? Nou, bijvoorbeeld door beter gebruik te maken van de informatie die we in ons bedrijf beschikbaar krijgen. Data die we nu nog helemaal niet gebruiken, maar die we slim kunnen inzetten. Dat kan het verschil maken, maar daar kunnen we dus wel wat ondersteuning in gebruiken.

Inmiddels zijn we een aantal gesprekken verder. We zijn formeel nog niet overgestapt, maar we komen eraan.”

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten