Twine breidt uit

Twine breidt uit: Joost van den Bos

 

Mijn naam is Joost en ik wil me graag voorstellen als het nieuwste teamlid van Twine. Ik ben 1 februari gestart als projectleider. Tot voor kort werkte ik in verschillende rollen bij een internationaal online marktonderzoeksbureau. Ik onderhield klantcontacten, begeleide onderzoekstrajecten, deed data analyses en hield mij bezig met procesoptimalisaties en productontwikkeling.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere branche kwam ik uit bij Twine. Ik kan mij goed vinden in de missie van Twine om in te leven in de behoeftes van de klant. Samen met klanten werken we aan oplossingen om data samen te brengen en te vertalen naar inzichten die op alle niveaus in een bedrijf toegepast kunnen worden. Dit is dan ook wat mij aanspreekt in het werk bij Twine: In een brede functie werken aan innovatieve oplossingen in een team van gedreven specialisten waarbij we de klant altijd centraal hebben staan. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken!

Kijk hier voor het hele team van Twine.

Joost van den Bos, projectleider Twine

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten