Twine2021-05-03T12:25:28+02:00

CREËER WAARDE UIT DATA

MET TWINE

Als ondernemer wil je continu weten hoe je bedrijf ervoor staat. Voor het maken van de juiste strategische keuzes is goede informatie daarbij onontbeerlijk én is het van belang dat je continu actueel inzicht hebt in je bedrijfsdata.

In iedere onderneming is veel data beschikbaar die ingezet kan worden voor de sturing en ontwikkeling van de onderneming. Daarbij is het belangrijk dat de juiste data gebruikt wordt en dat deze goed zijn afgestemd op de informatiebeheoefte. Met andere woorden: hoe zorg je ervoor dat de data binnen jouw onderneming omgezet wordt in waarde?

Dashboards

Het team van Twine helpt je door operationele en financiële data op de juiste manier te verwerken. Via Microsoft PowerBI voorzien wij je snel en op een laagdrempelige manier van de juiste informatie, gepresenteerd via dashboards. Uiteraard zorgen we ook voor de juiste interpretatie van de rapportages.

Door middel van de juiste informatie ben je goed voorbereid op de toekomst. Je hebt beter inzicht in de bedrijfsactiviteiten en de resultaten daarvan. Samen met informatie vanuit de veranderende omgeving en de eventueel bijgestelde doelen, ontstaan nieuwe verwachtingen voor de toekomst. Zo halen we het maximale uit de beschikbare data binnen jouw onderneming.

“Een wereld van verschil ten opzichte van de data die we hiervoor tot onze beschikking hadden”

“We hebben meer inzicht gekregen in de financiële informatie van de organisatie. Real time!

De resultaten die we samen met Twine gerealiseerd hebben, zijn enorm! Een wereld van verschil ten opzichte van de data die we hiervoor tot onze beschikking hadden”

Susanne Kersten | CFO BeddingHouse

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en tonen we een demo van onze visie op het gebruik van data voor de ontwikkeling van jóuw onderneming.

ACTUALITEIT

& NIEUWS

Onze contactgegevens:

Locatie Alkmaar
Arcadialaan 32CD
1813 KN Alkmaar

+31 85 068 56 10

Locatie Hoofddorp
Kruisweg 629
2132 NB Hoofddorp

[email protected]

VUL HIER JOUW GEGEVENS IN

WIJ HELPEN JE
GRAAG VERDER

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga naar de bovenkant