Update Power BI April: Twan’s top 3

In de Power BI update van april zitten meerdere fijne ontwikkelingen. Twan’s top 3 lees je hier:

Power Automate

Met deze update is het via een visual mogelijk om Power Automate te integreren met Power BI. Zo kunnen er oplossingen via Power Automate gebruikt worden in Power BI. Bijvoorbeeld het versturen van een e-mail met bepaalde informatie of een waarschuwing wanneer een waarde wordt overschreden.

Delen van Power BI

Het delen van Power BI met zowel mensen binnen de eigen organisatie als mensen van buitenaf wordt een stuk vereenvoudigd met deze update. Het delen gaat via een link waarbij je kunt aan geven wat de rechten zijn tot het dashboard. Je kunt hierin kiezen of een gebruiker het opnieuw mag delen of alleen mag lezen.

Nieuwe figuren

Het oog wil ook iets en met de update van april komen er een stuk meer figuren beschikbaar om te gebruiken in het dashboard. Voorheen kon je deze als afbeelding inladen en dan was het altijd ingewikkeld om de juist afbeelding met de juiste kleur te vinden. De keuze uit standaard figuren is enorm toegenomen waardoor de uitstraling van het dashboard in sommige gevallen verbeterd kan worden.

Alle updates eens doorlezen? Klik op de link en ontdek alle updates van april.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten