We stellen aan je voor …. Daan Kalb

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week stellen we Daan Kalb , Junior Assistent Accountant, aan je voor:

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Mijn naam is Daan Kalb en ben sinds juli 2021 werkzaam bij de Guidon Groep. Na mijn HBO opleiding Accountancy ben ik in deeltijd werkzaam als junior-assistent-accountant. Hiernaast volg ik de opleiding tot Registeraccountant. De kern van mijn werkzaamheden ligt bij het controleren van de jaarrekeningen van diverse klanten, maar ook het samenstellen van jaarrekeningen en administraties verwerken behoren ook tot mijn takenpakket.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

De wekker gaat bij mij altijd rond 6 uur ’s ochtends, waardoor ik rond kwart voor 8 op kantoor ben. Eenmaal op kantoor pak ik een bakkie koffie en een kan met water.

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

Ik wist pas relatief laat dat ik dit werk wilde doen. Ik heb voor mijn HBO opleiding gekozen voor een brede opleiding waardoor ik gedurende de opleiding een goede keuze kon maken. Hierbij werd het voor mij steeds duidelijker dat het werken met cijfers en geld mij goed lag. Aan het einde van mijn opleiding door een leuke stage bij Actan werd mij duidelijk dat het vakgebied mij goed lag.

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Een goede gids neemt niet het heft in eigen handen, maar neemt je mee in het proces van begin tot eind. Middels een goede samenwerking en in samenspraak met elkaar leidt de gids je naar het opgestelde einddoel. Door professionele kennis en ervaring weet een goede gids je in goede banen te leiden gedurende de reis.

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Wanneer wij als team een mooi eindresultaat neerzetten en waar alle partijen tevreden mee zijn, daar haal ik veel voldoening uit, zeker als we hierbij de klant op een goede manier hebben kunnen helpen.

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Binnen de Guidon Groep beschikken wij over veel expertises en een groot aantal verschillende klanten. Hierdoor is het werk vaak afwisselend en krijg ik de mogelijkheid om samen te werken met veel van mijn collega’s die beschikken over hun eigen kennis. Daarnaast hangt binnen onze kantoren een goede sfeer van hard werken, gezelligheid en saamhorigheid. Dit is wat het werk hier voor mij aantrekkelijk maakt.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten