We stellen aan je voor …. Kim Gennissen

 

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week stellen we Kim Gennissen , Junior Assistent Accountant, aan je voor:

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Mijn naam is Kim Gennissen en ik ben sinds april 2022 Junior Assistent Accountant bij Actan Online, onderdeel van de Guidon Groep. Ik onderhoud contact met klanten en houd hun administraties zo up tot date mogelijk.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Voordat mijn werkdag begint lees ik graag even de krant met een kopje koffie. Ik woon niet ver van onze vestiging in Hoofddorp dus als het weer het toelaat fiets ik naar Actan, zo heb ik meteen wat frisse lucht binnen. Eenmaal aangekomen wens ik iedereen een goedemorgen en kan mijn werkdag van start!

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

Ik heb lang in de detailhandel gewerkt, begonnen als weekendhulp tijdens studie en later opgeklommen tot leidinggevende. Het plannen en organiseren en werken met cijfers trok mij zo aan dat ik daarin verder ben gegaan.

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Een goede gids luistert goed en begeleidt waar nodig. We proberen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat de ondernemer vooral kan ondernemen.

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Als alles bij is gewerkt, goed georganiseerd is en soepel loopt heb ik een goede dag! Ik vind het fijn als er structuur is, dus ik probeer zoveel mogelijk volgens een vast schema te werken. Ik hou ervan om dingen van mijn lijst te kunnen strepen!

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Je krijgt bij de Guidon Groep meteen vertrouwen en verantwoordelijkheid om te doen waar jij goed in bent. Er zijn enorm veel ontwikkelingsmogelijkheden waar je gebruik van kan maken, zo is er ook de jaarlijkse Guidon Academy waar ik erg naar uit kijk. Behalve dat worden er veel activiteiten georganiseerd en is er een fijne groep collega’s waar je mee werkt.

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten