Project Description

LABEL VAN GUIDON GROEP

ACTAN ADVISEURS & ACCOUNTANTS

Wil jij werken in een organisatie waarin je volop aan de slag kunt met jouw ontwikkeling en tegelijkertijd vanaf dag één belangrijke bijdrage kunt leveren aan een groeiend accountancy kantoor? Bij Actan werken wij nauw met elkaar samen om zo niet alleen de klant optimaal te kunnen bedienen maar ook om van elkaar te leren. Ben jij dan ook iemand die graag vragen stelt en wilt groeien in het vak van accountancy? Dan maken wij graag kennis met jou.

Actan is een middelgroot full-service kantoor met ruim 50 medewerkers. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Dit betekent een grote diversiteit aan klanten. Door onze klanten op het gebied van financiën niet alleen werk uit handen te nemen, maar ook door sparringpartner te zijn, helpen wij hen succesvol te zijn.

JUNIOR ASSISTENT ACCOUNTANT | AUDIT

DE FUNCTIE

Als junior assistent accountant audit heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je houdt je voornamelijk bezig met het uitvoeren jaarrekeningcontroles
 • Je vervult een belangrijke rol in de vastlegging onze controlewerkzaamheden in het dos-sier
 • Je bent inzetbaar bij het verlenen van administratieve diensten en het samenstellen van jaarrekeningen. Dit doe je door middel van dashboards en andere online oplossingen die wij aan onze klanten beschikbaar stellen. Dit alles onder begeleiding van de senior assis-tent accountant, controleleider of relatiebeheerder.

De uitdaging ga je aan bij Actan
Als junior assistent accountant maak je onderdeel uit van een ambitieus team van professionals. Je komt terecht in een organisatie waar een professionele maar informele werksfeer heerst. De lijnen zijn kort en wij lopen gemakkelijk bij elkaar binnen voor vragen of hulp. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit en het aangaan van lange termijnrelaties met onze klanten. Dit betekent hard werken in een bevlogen team van professionals waar humor zeker niet ontbreekt maar waar we ook kritisch durven te zijn en voor elkaar klaar staan.

Je krijgt bij ons de kans om je talenten en kennis verder te ontwikkelen via diverse opleidings-programma’s om zo jouw ambitie te verwezenlijken. Naast vakinhoudelijke kennis vinden wij het belangrijk dat je je ook op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van jouw advies-en communicatievaardigheden.

De vacature van junior assistent accountant audit biedt meer dan alleen een uitdaging, namelijk:

 • een functie die je zowel op ons kantoor in Hoofddorp als in Alkmaar kunt uitoefenen (of een combinatie ervan);
 • een afwisselende fulltime functie (32 of 36 uur is bespreekbaar) binnen een groeiende organisatie waar innovatie en ontwikkeling continu op de agenda staan;
 • een gezonde werk-privé balans;
 • professionele en samenwerkingsgerichte omgeving waarin wij als collega’s voor elkaar klaar staan en je vragen mag stellen;
 • een omgeving waar een hoge kwaliteitsnorm wordt nagestreefd waardoor je continu wordt uitgedaagd;
 • mogelijkheden om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen en jouw ambitie te verwezenlijken.

Dit breng jij voor de vacature van junior assistent accountant audit mee:

 • Afgeronde VWO met intentie om de opleiding Bachelor of Science in Accountancy te gaan volgen bij de Nyenrode Business Universiteit of een HBO opleiding in de richting van Accountancy of BE;
 • Een leergierige instelling met een brede interesse;
 • Teamplayer mentaliteit en de motivatie om jezelf te ontwikkelen;
 • Een proactieve instelling en goede communicatieve vaardigheden.

“Als junior assistent accountant maak je onderdeel uit van een ambitieus team van professionals.”

SOLLICITEER

CV & MOTIVATIE

Wanneer je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Annemiek  Roodenrijs. Voor vragen kun je contact opnemen met Annemiek via telefoonnummer 06 – 523 82 641.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.