Project Description

LABEL VAN GUIDON GROEP

ACTAN ADVISEURS & ACCOUNTANTS

Ben jij een bevlogen relatiebeheerder die vragen durft te stellen, om zo het beste uit jezelf en jouw klant te halen? Zit het adviseren in jouw genen? Help jij onze klanten graag bij het maken van beslissingen, op basis van jouw scherpe analyses en adviezen? En natuurlijk ben je goed in jouw vak als accountant en thuis in de regelgeving. Wegens onze groeiende klantenportefeuille binnen het MKB-segment zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder. Bij Actan wordt een hoge kwaliteitsnorm nagestreefd en zijn wij dé adviespartner op financieel gebied voor onze klanten. Wij kijken verder dan alleen cijfers. Dit betekent dat wij bij Actan onszelf continu blijven uitdagen en ontwikkelen. Zo helpen wij onze ondernemers om succesvol te ondernemen. Herken jij jezelf in deze drive?

Actan is een middelgroot full-service kantoor met ruim 50 medewerkers. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Dit betekent een grote diversiteit aan klanten. Door onze klanten op het gebied van financiën niet alleen werk uit handen te nemen, maar ook door sparringpartner te zijn, helpen wij hen succesvol te zijn.

RELATIEBEHEERDER

DE FUNCTIE

Als Relatiebeheerder bij Actan heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • adviespartner voor jouw klanten en het tijdig signaleren van adviesbehoeften;
 • binnen je eigen klantenportefeuille verantwoordelijk voor de aansturing van de totale dienstverlening van ons kantoor, hierbij werk je nauw samen met de specialisten van de andere afdelingen;
 • het (laten) uitvoeren van samenstelopdrachten en medeverantwoordelijk voor het budget;
 • het acquireren van opdrachten bij bestaande klanten;
 • zelfstandig of samen met de verantwoordelijk accountant de uitgevoerde opdrachten bespreken.

De uitdaging ga je aan bij Actan
Als relatiebeheerder maak je onderdeel uit van een bevlogen team van professionals. Jouw positieve instelling, organisatievermogen, proactieve houding en klantgerichte instelling passen goed bij de omgeving van Actan. In deze afwisselende functie geniet je een hoge mate van zelfstandigheid en kun je altijd rekenen op de steun en het advies van jouw collega’s binnen Actan.

Je komt terecht in een organisatie waar een professionele, maar informele werksfeer heerst. De lijnen zijn kort en wij lopen gemakkelijk bij elkaar binnen voor vragen of hulp. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit en het aangaan van langetermijnrelaties met onze klanten. Dit betekent hard werken in een bevlogen team van professionals waar humor zeker niet ontbreekt, maar waar we ook kritisch durven zijn en voor elkaar klaar staan.

Je krijgt bij ons de kans om je talenten en kennis verder te ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Naast vakinhoudelijke kennis vinden wij het belangrijk dat je jezelf ook op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Denk bij-voorbeeld aan het ontwikkelen van jouw advies- en communicatievaardigheden.

De vacature biedt dan ook meer dan alleen een uitdaging:

 • een afwisselende fulltime functie (32 of 36 uur is bespreekbaar) binnen een groeiende en vooruitstre-vende organisatie waar innovatie en ontwikkeling continu op de agenda staan;
 • aandacht voor een gezonde werk-privé balans;
 • professionele en samenwerkingsgerichte omgeving waarin wij als collega’s voor elkaar klaar staan;
 • een omgeving waar een hoge kwaliteitsnorm wordt nagestreefd waardoor je continu wordt uitgedaagd;
 • mogelijkheden om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen en jouw ambitie te verwezenlijken;
 • een collegiale werksfeer waar wij graag met elkaar diverse teamactiviteiten organiseren.

Dit breng jij voor de vacature Relatiebeheerder mee:

 • afgeronde opleiding als AA accountant of je bevindt je momenteel in de eindfase van de opleiding;
 • minimaal twee jaar werkervaring binnen de MKB-accountantspraktijk als relatiebeheerder;
 • affiniteit met automatisering;
 • hoge mate van zelfstandigheid en de drive om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • klantgerichtheid zit in jouw DNA;
 • een positief kritische instelling en stelt het leveren van kwaliteit voorop.

“In deze afwisselende functie geniet je een hoge mate van zelfstandigheid en kun je altijd rekenen op de steun en het advies van jouw collega’s”

SOLLICITEER

CV & MOTIVATIE

Wanneer je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Annemiek  Roodenrijs. Voor vragen kun je contact opnemen met Annemiek via telefoonnummer 06 – 523 82 641.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.