Werken bij Guidon2021-03-12T13:08:15+01:00
2021-02-03T09:48:09+01:00

Relatiebeheerder

Ben jij een bevlogen relatiebeheerder die vragen durft te stellen, om zo het beste uit jezelf en jouw klant te halen? Zit het adviseren in jouw genen? Help jij onze klanten graag bij het maken van beslissingen, op basis van jouw scherpe analyses en adviezen?

2021-02-03T09:47:26+01:00

Junior Assistent Accountant | Audit

Wil jij werken in een organisatie waarin je volop aan de slag kunt met jouw ontwikkeling en tegelijkertijd vanaf dag één belangrijke bijdrage kunt leveren aan een groeiend accountancy kantoor? Bij Actan werken wij nauw met elkaar samen om zo niet alleen de klant optimaal te kunnen bedienen maar ook om van elkaar te leren. Ben jij dan ook iemand die graag vragen stelt en wilt groeien in het vak van accountancy?

Guidon Groep

Actan adviseurs & accountants, Sophista fusies & overnames, en Twine business intelligence vormen een groep van bedrijven die elkaar versterken en zich via hoogwaardige advisering richten op groei en waardecreatie voor ambitieuze opdrachtgevers. Wij zijn Guidon Groep!

Ons team van professionals is dagelijks bezigom als gids voor onze klanten op te treden en hen te helpen om succesvol te zijn. Dat doen wij vanaf onze kantoren in Hoofddorp (tegen Schiphol aan) en Alkmaar.

Samenwerking is de basis

En dat, in combinatie met leuke klanten en afwisselde werkzaamheden, zal ervoor zorgen dat je je nooit verveelt.

Jij bepaalt je eigen groei

Doordat je al snel verantwoordelijkheid krijgt, is het aan jou hoe snel je zult groeien!

Uitstekende studiefaciliteit

Op ons kantoor staan de deuren open, is een informele sfeer, en helpen we graag mee aan jouw groei!

Wij hebben plezier in en naast het werk

Met de leukste borrels en personeelsuitjes heb je altijd wat om naar uit te kijken. En onze werktijden zijn écht flexibel.

ACTUALITEIT

& INTERN NIEUWS

Ga naar de bovenkant