Wij stellen aan je voor….Abel de Vries

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week Jr. Belastingadviseur Abel de Vries.

 

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep? 

Mijn naam is Abel de Vries, 25 jaar en ben nu 2,5 jaar werkzaam bij Actan als junior belastingadviseur. 

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift? 

Mijn wekker gaat om 6.45u. Na tóch even te snoozen, sta ik op, ontbijt ik licht en stap ik in de auto. Met een lekkere soul- of jazzlijst aan óf luisterend naar een goede podcast, rijd ik naar Hoofddorp of Alkmaar en start ik mijn dag! 

 

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen? 

Nee. Ik ben erg breed geïnteresseerd en had daarom nooit echt een gericht idee van wat ik wilde worden. De combinatie tussen cijfers en recht bracht mij uiteindelijk bij de fiscaliteit. Maar ook toen twijfelde ik nog wel of het werk als fiscalist iets voor mij was. Daar schreef ik vorig jaar nog deze blog over. Mede door de ervaring die ik heb opgedaan bij Actan, is mijn enthousiasme over het fiscale vak helemaal teruggekomen en zie ik mijzelf niets anders meer doen! 

 

Wat doet in jouw ogen een goede gids? 

Een goede gids staat de ondernemer bij in al zijn of haar ondernemersvraagstukken. Dit kan door uit te leggen hoe de fiscale en civiele wetgeving in elkaar zit, maar ook bij te sturen op basis van onze ervaring. Daarnaast kunnen we de ondernemer wijzen op kansen. Op die manier voegen wij waarde toe en gidsen wij de ondernemer door zijn ondernemersreis. Het mooie vind ik dat de ondernemer zich daardoor vooral kan blijven focussen op waar hij of zij goed in is. 

 

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen? 

Ik haal voldoening uit het contact met onze klanten. Wanneer een klant een prangende vraag heeft, kan ik hem of haar ontzorgen en een gedegen advies geven. Wanneer je merkt dat de klant tevreden is en verder kan, daar krijg ik energie van. 

 

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk? 

Bij de Guidon Groep krijg je alle kansen van de wereld, heb ik gemerkt. Binnen no-time krijg je het vertrouwen om door te groeien en nieuwe verantwoordelijkheden te nemen en taken uit te voeren. Wanneer je dit vertrouwen terugbetaalt, is de sky de limit. De Guidon Groep is bij uitstek een organisatie waar jouw persoonlijk groei centraal staat en waar je zelf in de hand hebt welke kant je op wilt. Daarnaast leveren we een hoge kwaliteit dienstverlening en hebben we een uitdagende klantenportefeuille. Dat boven op de erg gezellige sfeer op de werkvloer en daarbuiten tijdens sociale activiteiten, is het eigenlijk raar dat jij nog niet bent komen kennismaken.  

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten