Wij stellen aan je voor: Annet de Vries

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Ik ben Annet de Vries en mijn functie binnen de Guidon Groep is Manager afdeling salarisverwerking en personeelsadvisering. Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam bij de Guidon Groep en doordat ik alle mogelijkheden heb gekregen om door te groeien en daar te staan waar ik nu sta, ben ik erg blij met mijn huidige functie.

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Omdat ik in Hoofddorp woon, ga ik geregeld op de fiets naar mijn werk. Nadat ik op kantoor ben aangekomen loop ik even een rondje om mijn collega’s te begroeten en kort even bij te praten. Daarna start ik mijn pc op en onder het genot van een kopje koffie open ik mijn mail en overige programma’s.

 

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

Vroeger wilde ik heel graag verpleegster worden, maar dat is het niet geworden. Ik zorg wel graag en natuurlijk lukt dat ook in mijn dagelijkse leven. Ik ben in dit vak terecht gekomen omdat ik eerst administratieve opleidingen heb gevolgd en arbeidsrecht mij heel erg aansprak. Hier gaat het ook om (ont)zorgen van/voor medewerkers en werkgevers.

 

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Iemand die de werkgever helpt met alle zaken die met personeel te maken heeft, zowel qua wet- en regelgeving, personeelskosten, maar ook betreffende coaching, sociale aspecten, duurzame inzetbaarheid personeel e.d. Dit omdat gemotiveerd en gezond personeel onmisbaar is voor een goed lopend bedrijf! Ook iemand die verbindingen kan leggen naar de andere vakgebieden/coaches binnen de Guidon Groep. Weten waar je zelf goed in bent en weten waar je collega’s goed in zijn.

 

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Intern haal ik de voldoening eruit dat mijn meiden van mijn team gemotiveerd zijn om hard te werken en het gezellig met elkaar hebben. Extern als ik mijn klanten kan helpen met personele en salaris technische vraagstukken, waardoor ze minder tijd hieraan hoeven te besteden en hierover geen kopzorgen hebben.

 

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Ik heb super leuke collega’s en ontwikkelen en groeien binnen de Groep is zeker mogelijk. Er wordt geluisterd en gehandeld als je reële wensen neerlegt.

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten