Wij stellen aan je voor…Annet van Engelen

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week Annet van Engelen, secretaresse voor Guidon Groep.

 

We stellen aan je voor …Annet van Engelen

 

Wie ben je en wat doe je binnen Guidon Groep?

Ik ben het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie en wil dan ook altijd vrolijk maar zeker ook professioneel mensen te woord te staan. Hopelijk kunnen de klanten die mij regelmatig aan de telefoon krijgen of die bij ons op kantoor komen dit beamen Veel klanten “ken” ik inmiddels ook, ik werk namelijk al circa 13 jaar bij Guidon Groep.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik heb een strakke ochtendplanning. Uit bed, douchen, ontbijtje maken en de auto in (bij goed weer stap ik lekker op mijn fiets). Op kantoor moet mijn dag beginnen met een kopje koffie, altijd met een glas water erbij. Op de maandag vraag ik mijn collega’s altijd even naar hun weekend. Dan pak ik de post en start mijn dag.

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

In eerste instantie wilde ik graag de zorg in. Voordat ik bij Actan kwam werken had ik dan ook een sollicitatie bij een ziekenhuis voor medisch secretaresse. Daar ging net iemand voor mij met die baan weg en werd ik uitgenodigd door Actan voor een sollicitatiegesprek en werd aangenomen. Een dag nadat ik werd aangenomen kreeg ik een telefoontje van het ziekenhuis en wilde zij alsnog met mij verder. Toch heb ik voor Actan gekozen en heb hier gelukkig nog geen spijt van gehad.

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Als ik aan een gids denk, denk ik aan iemand die je op jouw (vakantie) reis meeneemt en de leuke of leerzame plekjes laat zien. Dat is bij ons eigenlijk niet anders……wij proberen als gids van onze klanten de leerzame maar ook zeker de leuke zaken van het ondernemen aan het licht te brengen. We helpen hen plezierig te ondernemen door ze zoveel mogelijk lastige zaken uit handen te nemen.

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Zoals ik al eerder schreef, wilde ik eerst de zorg in. Ik houd dus van zorgen voor anderen en daar krijg ik energie van.

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Wat noem je dan eerst, je takenpakket of je collega’s? Dan kies ik toch voor de leuke collega’s. Zonder fijne collega’s was ik natuurlijk nooit 13 jaar “blijven hangen” bij de Guidon Groep. Verder heb ik een heel gevarieerd takenpakket, geen dag is voor mij hetzelfde. Dat maakt ook dat het niet gaat vervelen.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten