Wij stellen aan je voor…Bianca van Duijker

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week Bianca van Duijker, salarisadministrateur.

 

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Ik ben Bianca van Duijker en verwerk, samen met de andere drie collega’s op de afdeling, de salarisadministratie. Naast het verwerken van de salarisstroken, geven we ook advies op het gebied van personeel. Elke klant en elke werknemer is anders en dat maakt het werk juist zo leuk.

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Als ik in de ochtend binnenkom dan zet ik eerst de waterkoker aan voor een kopje thee en installeer ik mijn laptop. Dan eet ik mijn ontbijtje en ondertussen neem ik mijn mailbox door. Inmiddels komen er dan meer collega’s binnen, we wensen elkaar goedemorgen en we praten vaak even bij.

 

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

Nee helemaal niet. ‘Vroeger’ wist ik echt niet welke kant ik op wilde en zijn alle beroepen wel zo’n beetje voorbij gekomen. Uiteindelijk ben ik in het bank- en verzekeringswezen terecht gekomen. Zo’n 13 jaar geleden wilde ik iets anders gaan doen, meer richting personeelsadministratie en ook het liefst in Hoofddorp. Toen ik de vacature bij Actan zag, werd ik meteen enthousiast.

 

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Een gids begeleidt, zowel gevraagd als ongevraagd. Een gids vraagt ook door om de vraag goed te begrijpen en daar op te reageren.

 

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Ik wil alles altijd goed geregeld hebben, het plaatje moet kloppen. Ook wil ik dat mijn antwoorden op vragen, zowel intern als extern, duidelijk zijn. De ‘impact’ op anderen is hopelijk dat dit ook zo overkomt en dat ze mij weten te vinden.

 

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Het werk zelf is natuurlijk heel erg leuk en afwisselend. Daarnaast hangt er een goede sfeer op kantoor en dat zorgt voor een prettige samenwerking.

 

Even voorstellen Bianca

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten