Wij stellen aan je voor: Jeffrey de Groot

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week onze Data-analist Jeffrey de Groot.

 

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep? 

Ik ben Jeffrey de Groot, ik ben 31 jaar en sinds mei 2019 werkzaam bij Guidon Groep. Ik ben voornamelijk als consultant werkzaam bij ons label Twine. Daarnaast werk ik ook geregeld binnen de samenstelpraktijk van Actan.

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift? 

De wekker staat eigenlijk altijd rond een uur of 6:15 waarna ik mij 4 van de 5 ochtenden aankleed om te gaan hardlopen. Na het hardlopen maak ik meestal een ontbijt smoothie, waarna ik ga douchen en tussen 8:15 – 8:30 achter mijn bureau schuif.

 

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen? 

Nee, ik wilde vroeger altijd astronaut worden, totdat ik zag hoe een raket landde.

 

Wat doet in jouw ogen een goede gids? 

Het belangrijkste van een goede gids is om een onderneming te begeleiden van start- naar eindfase van de onderneming en dit tevens in goede banen te leiden. Dit kan een gids doen door middel van het benutten van kansen en de ondernemer tijdig te attenderen op risico’s. Als goede gids moet je hierop tijdig inspringen.

 

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen? 

Hetgeen waar ik voldoening uit haal in mijn werk, is om opdrachten tijdig af te ronden en hierbij een meerwaarde te leveren aan de klant, waarna de klant/ondernemer kritischer en met een andere blik naar de onderneming gaat kijken.

 

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk? 

Bij Guidon Groep hebben wij heel veel mooie, maar ook verschillende klanten wat het werken aantrekkelijk maakt. Daarnaast hebben wij naast een leuk team, ook goede collega’s, die niet stil willen zitten in zijn of haar ontwikkeling. Iedereen wil en kan zich door ontwikkelen en nieuwe dingen leren bij Guidon Groep. Dat maakt het bedrijf zo bijzonder en mooi.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten