Wij stellen aan je voor …. Joya ten Cate

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Mijn naam is Joya ten Cate en ik ben sinds februari 2022 werkzaam als Aangiftemedewerker op de fiscale afdeling bij Guidon Groep. Het eerste half jaar heb ik 36 uur per week gewerkt maar al snel kwam de behoefte om door te studeren. In september ben ik daarom begonnen met de premaster Fiscaal Recht aan Tilburg University. Nu werk ik naast mijn studie nog 20 uur per week.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik ben absoluut geen ochtendmens dus ik ga het liefst zo laat mogelijk uit bed. Meestal sta ik rond 07:15 op om vervolgens rond 08:00 de deur uit te gaan en met de trein naar kantoor te reizen. Eenmaal op kantoor zeg ik iedereen gedag en haal ik een cappuccino. Daarna schuif ik achter mijn bureau en begint de dag.

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

Nee, zeker niet. Op de middelbare school heb ik het breedste pakket wat er was gekozen, zodat ik daarna nog alle kanten op kon. Ik vond economie wel een leuk vak en heb een keer gevraagd wat mijn vader eigenlijk deed voor werk, die was fiscalist, en het klonk wel interessant. Zodoende ben ik begonnen met de studie en tot op de dag van vandaag ben ik blij met mijn keuze.

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Een goede gids is iemand die goed luistert en inspeelt op de behoefte van de klant. Iemand die de klant helpt met hetgeen waar zij zelf geen kennis van hebben.

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Uit contact met de klant en het helpen van de klant met vragen. Als ik naar aanleiding hiervan zelf ook iets nieuws leer is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat maakt het werken bij de Guidon Groep aantrekkelijk?

Je krijgt meteen het vertrouwen om werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Als je ergens niet uitkomt dan staan collega’s altijd klaar om je te helpen. Ook staat ontwikkeling centraal en volgen we gedurende het jaar verschillende trainingen in het kader hiervan. Naast dat er hard wordt gewerkt is er ook genoeg ruimte om leuke dingen te ondernemen met collega’s.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten