Wij stellen aan je voor: Renate Brouwer

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week secretaresse Renate Brouwer.

 

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Mijn naam is Renate Brouwer, 25 jaar en werk nu 3 jaar als secretaresse. Sinds dit jaar ondersteun ik ook de HR-afdeling.

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik hou ervan van mijn ochtend rustig te beginnen en dat doe ik met een kopje thee en een podcast (diverse onderwerpen).

 

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

In mijn laatste jaar van de middelbare school was de keuze om nog 2 jaar havo te gaan doen of een mbo-opleiding. Ik wilde destijds zo snel mogelijk werken en mijn eigen geld verdienen dus ik heb gekozen voor het laatste wat resulteerde in een opleiding tot managementassistente.

Gedurende de 3 jaar bij Actan kwam naar voren dat HR mijn interesse heeft en ben ik sinds kort begonnen met de studie Human Resource Management.

 

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Een gids neemt je bij de hand, legt uit/laat zien en je mag tussendoor altijd je vragen stellen.

 

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Om naast je standaard werkzaamheden net die extra dingen te kunnen voor je collega die ook echt een toegevoegde waarde hebben.

 

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Binnen de Guidon Groep heb ik ervaren dat ze je taken toevertrouwen waarmee jezelf aan de slag kunt gaan. Loop je vast? Dan mag je dit aangeven en word je daarbij verder geholpen. Daarnaast vindt de Guidon Groep ontwikkeling erg belangrijk voor iedereen in de organisatie, wat resulteert in de kansen die ik heb gekregen.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten