Wij stellen aan je voor…Rolf Blom

 

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week Rolf Blom, Financial Controller.

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Mijn naam is Rolf Blom en ik ben de financial controller binnen de Guidon Groep. Dat betekent dat ik de financiële huishouding van onze eigen organisatie beheer.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik ben meestal de eerste die opstaat in huis. Na een douche en een ontbijt, samen met mijn vrouw, stap ik in de auto om naar Alkmaar of Hoofddorp te rijden. Dat altijd onder het genot van de heerlijke muziek op KINK of van Spotify. Als ik op kantoor ben doe ik meestal een rondje langs alle werkplekken richting de koffiemachine. En dan met een lekkere kop koffie achter mijn bureau.

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

Nee, dat zeker niet. Ik heb ooit gedacht dat ik iets technisch wilde doen en dan het liefst met vliegtuigen. Maar na 2,5 jaar op de HTS ben ik gestopt en de Hotellerie ingerold. Daar kwam na een aantal jaar toch de behoefte om meer met cijfers te gaan werken. En dat heb ik in 20 jaar uitgebouwd tot waar ik nu ben.

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Een goede gids is in eerste instantie iemand die goed luistert naar de wensen van de (interne) klant. De wensen en behoeftes van de klant geven vaak al een eindbestemming aan. Als een goede gids zorg je voor het meest optimale pad naar de juiste eindbestemming.

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Ik haal voldoening uit het feit dat je binnen een boekhouding/financiële afdeling structuur kan geven aan het bedrijf. Onder andere door een vaste vormgeving. Dit zorgt voor een uniformiteit in de werkzaamheden, waardoor de werkzaamheden voor de afdeling helder en duidelijk worden.

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Ten eerste is dit een hele leuke club met mensen, die allemaal oprechte interesse in elkaar tonen. Daarnaast werken wij hier met mensen die samen ontzettend veel financiële kennis hebben, dus er is altijd wel iemand aanwezig met de juiste kennis als dit nodig is.

Even voorstellen Rolf li

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten