Wij stellen aan je voor…Sandra van der Willigen

 

In onze rubriek “Wij stellen aan je voor…” vertellen wij graag iets meer over de mensen achter de Guidon Groep. Deze gidsen zijn voor of achter de schermen dagelijks bezig om de ondernemers te helpen bij hun ondernemersreis. Deze week Sandra van der Willigen, Marketing Adviseur.

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Mijn naam is Sandra van der Willigen en sinds 1 februari 2022 ben ik werkzaam als Marketing Adviseur bij de Guidon Groep. Plannen, structureren en organiseren zijn mijn kernwoorden. Ik vind het organiseren van evenementen en campagnes heerlijk om te doen. Zowel zakelijk als privé. Het geeft mij energie als er een mooie campagne live gaat maar ook de samenwerking met verschillende mensen met verschillende expertises. Tevens ben ik energiek, resultaatgericht en loyaal. Deze energie zet ik graag in voor de prachtige merken Actan, Sophista en Twine.

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Ik ben best wel georganiseerd dus eigenlijk ziet elke ochtend er doordeweeks hetzelfde uit. Opstaan, aankleden, de spullen van de kinderen klaarzetten, hun wakker maken en met elkaar ontbijten. Daarna ze naar school brengen, met wat moeders kletsen en dan snel doorrijden naar mijn werk in Hoofddorp. De ene dag met de auto zodat ik heerlijk naar radio538 kan luisteren en stiekem kan meezingen. De andere dag met de fiets waardoor je de natuur ziet ontwaken. Zodra ik het kantoor binnenkom, pak ik een grote kop thee en loop ik bij alle collega’s langs om goedemorgen te zeggen. Daarna gaan we echt beginnen.

Wist je altijd al dat je dit werk wilde gaan doen?

Tot ver in de pubertijd wilde ik biologe worden want ik was altijd in de weer met dieren. Altijd kwam ik wel met een gewond dier thuis om te verzorgen of had ik weer een verdwaalde hond gevonden. Totdat we met biologie in dieren moesten gaan snijden, ben ik afgestapt van deze droombaan. Tijdens een beroepenmarkt kwam ik er achter dat organiseren en plannen wel heel erg goed bij me paste en dat een Marketing opleiding wel eens de juiste stap kon zijn. Deze opleiding heb ik aan de HEAO in Utrecht gedaan en een geweldige tijd gehad. Niet alleen omdat Utrecht een geweldige studentenstad is maar ook omdat de opdrachten leuk worden om aan te werken. De stages bij De Bureau voor de Universiteit van Leiden en het Concertgebouw in Hoofddorp lieten wel duidelijk zien dat ik blij werd van dit vak.

Wat doet in jouw ogen een goede gids?

Een goede gids neemt dingen uithanden, hij ontzorgt. Tevens zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat de juiste planningen op tijd gehaald worden. In mijn werk pas ik dit altijd toe. Campagnes en evenementen worden strak georganiseerd. Ik houd planningen goed in de gaten zodat de campagne of het event op de juiste datum in de juiste vorm live kan gaan. Uiteraard is het hierbij ook belangrijk om te kijken naar het welzijn van het projectteam. Is iedereen nog aan boord en voelt iedereen zich oké. Deadlines moeten niet ten kosten gaan van werkplezier of gezondheid.

Als ik op vakantie ga met vriendinnen of mijn gezin dan weet ik exact welke leuke bezienswaardigheden er in de buurt te vinden zijn maar als iedereen liever een dagje op het strand wil liggen dan is dat ook een prima idee.

Waar haal jij voldoening uit in je werk en wat is de impact hiervan op anderen?

Ik vind het organiseren van evenementen en campagnes echt heerlijk om te doen. Dat enthousiasme neem ik ook mee naar de projectgroep en de leveranciers waar we dan mee samenwerken. Als het evenement dan live gaat en alles loopt op rolletjes dan word ik daar erg blij van. Zeker als we dan na afloop ook nog via verschillende kanalen positieve reacties krijgen van de gasten dan maakt mij dat extra trots en gelukkig. Dan hebben we maar mooi een positieve indruk achtergelaten en dat is waar je met marketing mee bezig bent. Mensen warm maken en laten blijven voor je bedrijf.

Wat maakt het werken binnen de Guidon Groep aantrekkelijk?

Er zijn veel verschillende expertises in huis waardoor je altijd weer wat bijleert van een collega. Tevens wordt er ook hard gewerkt binnen de Guidon Groep maar er is ook altijd ruimte om toch even te lachen met elkaar. Dat past goed bij mijn levensmotto “lachen is gezond”. Een groot deel van je leven ben je toch met je werk bezig en als je dat met tegenzin doet dan wordt het wel zwaar om te doen. Dus doe het met een lach!

Guidon Sandra voorstellen

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?

Als je wilt weten hoe het is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten