'Wij zijn partners voor alle fases in het leven.'

Wendy Cox, eigenares van de Heemsteedse Apotheek, een keten van drie apotheken in Heemstede, is al sinds 2002 vaste klant van Actan en Sophista.

“Ik maakte kennis met Koen Brocken toen hij nog bij Ernst Young werkte. Later ben ik met hem meeverhuisd naar de Guidon Groep. Wij kwamen in gesprek toen ik mij inkocht bij de Heemsteedse Apotheek, maar heeft mij daarvoor ook begeleid in een aantal stappen in mijn privé leven (waaronder oa advisering omtrent samenwonen, investering persoonlijke ontwikkeling en het
kopen van een huis). In 2006 heb ik de apotheek helemaal overgenomen. Dat proces heeft hij toen helemaal begeleid. Daarbij ga je een traject in van 12 tot 15 jaar, waarin je de financiering moet terugverdienen. Dat vond ik best spannend; het ging over flinke bedragen.

Ik was blij met de deskundige ondersteuning vanuit Actan. Ik ben apotheker, voor de financiële kant voor het bedrijf had ik nooit doorgeleerd. Dan is het prettig als iemand je gerust kan stellen die wel vaker met dat bijltje heeft gehakt. Dat geeft vertrouwen: hé, ik doe het goed.

Later, toen ik de twee andere apotheken overnam, heb ik steeds intensief samengewerkt met de corporate finance experts van Sophista. Zij zijn helemaal gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen en overnames. Ze hebben me ook goed geholpen met mijn investeringen in Haarlemse apotheken.

Ik maak heel graag gebruik van de adviezen van de Guidon Groep. Ze kennen me daar, ik voel me echt gezien. Ik kan altijd even bellen voor ruggenspraak en als het nodig is, schakelen ze snel door. Het vertrouwen in elkaar hebben we opgebouwd in 20 jaar, het is echt een partnership voor het leven. Daar hoort ook bij dat ze proactief meedenken. Zo stimuleren ze mij om te blijven ondernemen en te investeren, bijvoorbeeld in de look & feel van onze apotheken. Nooit stilstaan, dat is niks voor een ondernemer.”

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten