Yassir 5 jaar in dienst!

Onze collega Yassir Rassir werkt al 5 jaar bij ons. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. We stelden hem een aantal vragen….

 

Wie ben je en wat doe je binnen de Guidon Groep?

Mijn naam is Yassir Rassir, 28 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Vijf jaar geleden ben ik gestart als junior assistent accountant op de controleafdeling. Tegenwoordig ben ik werkzaam in de functie van senior assistent accountant/controleleider in de controlepraktijk. Naast de uitvoering van controle opdrachten houd ik mij bezig met advisering, samenstellen van jaarrekeningen en data-analyse.

 

Hoe heb je de achterliggende 5 jaar ervaren binnen de organisatie?

Ik heb de afgelopen vijf jaar ervaren als leerzaam, inspiratievol en uitdagend. Daarnaast begeven wij ons in een wereld waarin zich constant uitdagende ontwikkelingen blijven voordoen. Hierin zijn wij voorlopers geweest en willen dit ook blijven.

 

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Samen met mijn vrouw beginnen wij de ochtend met een heerlijke cappuccino. Eenmaal op kantoor maak ik altijd een rondje langs de verschillende afdelingen om te polsen hoe het met iedereen gaat. Als ik op klantenbezoek ben begin ik vaak met een informeel gesprek met de klant. Daarna bekijk ik mijn prioriteitenlijst en ga ik gefocust aan de slag voor mijn klanten!

 

Welk levensmotto drijft jou in je werk?

“Alles is een uitdaging”. Kenmerkend voor mijzelf is dat ik een uitdaging niet uit de weg ga. Door mezelf en mijn collega’s voortdurend te blijven pushen kunnen wij samen mooie dingen bereiken.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten